Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Για ποιους χτυπάει η κουδουνα ???

 


 

Με την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων ( μια διαδικασία νόμιμη , νομιμοτατη να τονίσουμε ) δείχνει να πορεύεται η νέα δημοτική αρχή του δήμου Σερρών στους πρώτους τρεις μήνες της θητείας της.Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της δημοτικής επιτροπής κ Χρυσανθιδης .Ο οποίος στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΔΙΚΤΥΟ  αφού τόνισε ότι είναι υπέρ των απευθείας αναθέσεων τις οποίες θεωρεί χρήσιμο εργαλείο.Αναρωτήθηκε τι έχουν να πουν τώρα δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της δημοτικής αρχής.Που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια πολλές φορές είχαν "" επιτεθεί"" στην δημοτική αρχή Χρυσάφη γιατί προχωρούσε σε αναθέσεις έργων και προμήθειας υλικών και υπηρεσιών με την διαδικασία των απευθείας αναθέσεων.

1 σχόλιο:

  1. Ο κύριος Χρυσανθιδης να πει τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων οι οποίοι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας είχαν επιτεθεί στη δημοτική αρχή Χρυσάφη για τις απευθείας αναθέσεις. Αυτός ο κύριος λέει ψέματα. Η Μητλιαγκα ψήφισε το 98% των θεμάτων που έφερε η δημοτική αρχή Χρυσάφη. Εδώ και τώρα να πει ονόματα δημοτικών συμβούλων της προηγουμενης δημαρχιακής θητείας. Φτάνει τόσο ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.