Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Έπεσε ξύλο στην συνεδριαση του δημοτικου συμβουλίου ????

 


 

Με πληροφορεί ο σμπίρος οτι σε ρινγκ μετατράπηκε το δημαρχείο σε πρόσφατη συνεδρίαση δημοτικου συμβουλίου σε έναν εκ των 7 δήμων στην Σερραϊκή επικράτεια.

Κατά την διάρκεια του διαλείμματος της συνεδρίασης , δημοτικός σύμβουλος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με αντιδήμαρχο και μάλιστα τον χαστούκισε .Στο επεισόδιο σε ρόλο πυροσβέστη παρενέβη άλλος αντιδήμαρχος ο οποίος μπήκε στην μέση και απομάκρυνε τον δημοτικό σύμβουλο για να μην υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο .Όμως ο δημοτικός σύμβουλος που βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε και χτύπησε και δημότη που παρακολουθούσε την συνεδρίαση .Ο αντιδήμαρχος ¨¨πυροσβέστης ¨¨ παρενέβη και πάλι και απομάκρυνε τον δημοτικό σύμβουλο σε άλλη αίθουσα και τα πνεύματα ηρέμησαν. Φυσικά το επεισοδιο έληξε εκει και μηνύσεις δεν υποβλήθηκαν .Και που να φτάσουμε στις εκλογές αναφωνησε ο σμπίρος

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.