Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών :Μεταμορφώνουμε ...... 2028 - Εντυπωσιακή η εκκίνηση των Συμμάχων ( ΦΩΤΟ )

 


 

 Με μια εντυπωσιακή ( σε αριθμό παρευρισκομένων )εκδήλωση ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία των Συμμάχων για τις εκλογές του 2023 . Στην ομιλία του ο δήμαρχος έκανε έναν απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής 2020-2022 .Ενώ με κεντρικό σύνθημα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ 2028 ,ανέπτυξε το όραμα της Συμμαχιας για την πενταετία 2023-28

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Μεταμορφώνουμε... 2028 Συμμαχία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΦΗΣ Συμμας ΣΕΡΡ Συμμαχία"

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που στέκονται

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάθονται και άτομα που στέκονται

10 σχόλια:

  1. Κρίμα κρίμα κρίμα. Θα σβήσουν οι Σέρρες από τον χάρτη με αυτόν Δήμαρχο για άλλα 5 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ, έτσι είναι αν έτσι νομίζεις.
      Επιχειρηματολογία για την άποψη σου θα περίμενε κανεις ώστε αβίαστα να συμπεράνει .
      Άλλως μπορεί να εκλάβει την άποψη σου ως στρακαστρουκα.

      Διαγραφή
    2. Ποια είναι η δική σας εναλλακτική πρόταση κύριε ανώνυμε,που δεν τολμάτε καν,σαν Σερραίος πολίτης, να μας την πείτε επώνυμα και ευθαρσώς.
      Το παρήγορο είναι,ότι το πήρατε απόφαση,ότι ο Χρυσάφης θα είναι Δήμαρχος και την επομένη 5ετία.
      Το κρίμα-κρίμα,ας το κρίνουν οι Σερραίοι πολίτες στις εκλογές.

      Διαγραφή
    3. Περαστικά σου και να το συνηθίσεις ότι Χρυσάφης Δήμαρχος για πολλά χρόνια!

      Διαγραφή
    4. Κύριε ανώνυμε στρακαστρούκες εσύ ρίχνεις. Εμείς που ήμασταν εκεί ακούσαμε τα πεπραγμένα της παρελθούσας τριετίας με στοιχεία και αριθμούς,μου έκανε εντύπωση ότι σαν Δήμος πήραμε 50 εκατομμύρια από προγράμματα για έργα που έγιναν,χωρίς να επιβαρυνθούν οι Δημότες ούτε ένα ευρώ και είδαμε τα μελλοντικά σχέδια,που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την πόλη μας. Ας ερχόσουν να τα δεις και να μην με κουράζεις τώρα,να σου απαντώ.

      Διαγραφή
    5. Ποιός είναι αυτός ο Δήμος Λαζαρίδης που έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη του "φοβερού" έργου των απευθείας αναθέσεων του Χρυσάφη;
      Τι γνώσεις έχει το παλικάρι;
      Γνωρίζει από αυτοδιοίκηση;
      Ξέρει να ξεχωρίζει το έργο από την εργασία και την προμήθεια;
      Μήπως δεν καταλαβαίνει τι του γίνεται;

      Διαγραφή
    6. Αφού βγεις από την τρύπα σου και τολμήσεις να γράψεις με το ονοματάκι σου,θα σου εξηγήσω ποιος είμαι... Αν και με ξέρεις πολύ καλά . Ένας Σερραίος δημότης είμαι,που έχω το δικαίωμα να γράφω την γνώμη μου.

      Διαγραφή
    7. Ενώ οι ανώνυμοι σχολιαστές δεν επιτρέπεται να γράφουν; Ξέρεις, τις μέρες που ζούμε είναι εύκολο να στιγματιστείς. Δεν είπαμε και κάτι κακό για τον καλό σου. Είπαμε ότι δε τον θέλουμε για δήμαρχο και φυσικά όμως θα γίνει ότι αποφασίσει ο λαός. Ερωτώ λοιπόν: 1. Γιατί θίχτηκες τόσο πολύ; 2. Την αντίθετη άποψη σε μπλοκς όπως αυτό δεν μπορούμε να την εκφράζουμε ανώνυμα; Μήπως είναι λίγο "περίεργο" αυτό που λες;

      Διαγραφή
    8. Χαχαχα... Συμπτωματικά σήμερα το πρωί είδα τον φίλο μου τον Τσιμερίκα και αφού μου επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος,του είπα: << Ρε Γιώργο όλα καλά, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Αλλά όλοι αυτοί,που κατά κάποιον τρόπο σε στηρίζουν ανώνυμα, πως περιμένεις να βγουν μπροστά προεκλογικά και να τρέξουν για εσένα,όταν τώρα στο ξεκίνημα δεν παίρνουν επώνυμα θέση?>> Μπορείς να τον ρωτήσεις,για την αλήθεια των λεγομένων μου.
      Κατά τα άλλα δημοκρατία έχουμε και κανένας στιγματισμός αντιφρονούντων δεν έχει λογική βάση,εκτός αν το παίζετε δίπορτο....

      Διαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ Ή ΘΑ ΥΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΙΣΑΠΟΣΤΑΚΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΓΙΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΒΑΡΚΑ ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟ ΑΞΙΟΠΛΟΟ.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.