Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

¨¨Το μην μιλάς ¨¨¨....... και η ¨΄έκρηξη ¨¨¨......Μιχτσογλου

 


 

 Εντάσεις είχαμε στην έναρξη της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών . Ο πρώην δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσάφης προανήγγειλε υποβολή μηνύσεων . Λέγοντας οτι δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η επιχειρούμενη προσπάθεια σπίλωσης του , κατι όπως θύμισε έγινε και κατά την προεκλογική περίοδο .Όταν όπως συμπλήρωσε ήταν λάθος του που το ανέχτηκε. Τα όσα είπε προκάλεσαν αντιδράσεις από μέλη της δημοτικής αρχής .Με αποτέλεσμα ο κ Χρυσαφης απευθυνόμενος σε αντιδήμαρχο του είπε ¨¨εσύ δεν πρέπει να μιλάς ¨¨ ΄Και εκεί που κάπου πήγαν  τα πνεύματα να ηρεμήσουν ακολούθησε δεύτερος γύρος. Αφού ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μιχτσογλου επιτέθηκε στον κ Χρυσαφη λέγοντας να μην σηκώνει το δάκτυλο σε κανέναν , αφού όπως του θύμισε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ανέχτηκαν ( στι8ς συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου ) την ειρωνεία του και τα απαξιωτικά χαμόγελα του. Απάντηση δεν υπήρξε και το θέμα έληξε

10 σχόλια:

  1. Α ρε χρυσάφη σε λυπάμαι πραγματικά. Με τόση τοξικότητα που βγάζεις δημοσίως φαντάζομαι τι κρύβεις μέσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια ειρωνία και απαξιωτικά χαμόγελα; Τον Χρυσάφη θα κατηγορήσουν που δεν έκαναν αντιπολίτευση οι ίδιοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο πιο φερεγγυος....αντιδημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης, που παρέδωσε το δημοτικό γήπεδο κλειστό, το παλιό κολυμβητήριο κλειστό ενώ έχασε εγκεκριμένη χρηματοδότηση 2 εκ.ευρω για το παλιό Κολυμβητήριο, επίσης κινδυνεύουν να χαθούν τα 5,5εκ. ευρώ για το Κολυμβητήριο της Ομόνοιας, αλλά και το ποσό των 5000.000 ευρώ για το έργο της μονάδας βιοαεριου, ο Χρυσάφης που έθαψε το θέμα των στρατοπεδων και δεν έκανε τίποτα για τους ξενώνες της Χρυσοπηγης, λοιπόν αυτός ο άνθρωπος έχει το ΘΡΑΣΟΣ να κούνα το δάχτυλο στη νέα δημοτική αρχή και να τους λέει, ότι αυτοί δεν πρέπει να μιλουν. Παραμένει ένας αμετανόητος άνθρωπος με παλαιοκομματικες νοοτροπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχτσόγλου εσύ ειδικά μη μιλάς, περαστικός ήσουν από το Δημοτικό Συμβούλιο 4 χρόνια ή θα απουσίαζες ή θα έφευγες στο μισάωρο προλαβένοντας να πεις καμία εξυπνάδα. Σε ένα πράγμα έχεις δίκιο, στο ότι ανέχτηκες την ειρωνία, τα απαξιωτικά γέλια και την τοξικότητα του Χρυσάφη απέναντι στην. Παπαφωτίου, τον Τερζή και την Χαραλαμπίδου, για τα οποία ποτέ δεν αντιδράσατε. Εσύ λοιπόν τρώγε και μη μιλάς. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε καλως τονα !! Πού σαι συ, βρε ? Δεν γυμναζεις τον κοσμο ?

      Διαγραφή
  6. Ακόμη μιλάει ο Δήμαρχος του τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιξογλου σκασε. Σας βόλεψε όλους ο Χρυσαφης και τώρα μιλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.