Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Ανοιγει ο δρόμος για την επιστροφη των τραπεζοκαθισμάτων στην Κων/νου Καραμανλή


 

 

 

Ξεκινά  η διαδικασία για την αλλαγή της κανονιστικής χρήσης κοινοχρήστων χώρων στους πεζόδρομους της Κω/νου Καραμανλή και Π.Κωστοπούλου . Την Παρασκευή συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Σερρών με θέμα : την  Γνωμοδότηση σχετικά με τον Κανονισμό χρήσης κοινοχρήστων χώρων της οδού Κων.Καραμανλή από το Δημαρχείο (οδός Ερμού & Διονυσίου Σολωμού) έως την οδό Θεσσαλονίκης & του πεζοδρόμου της οδού Π. Κωστοπούλου του Δήμου Σερρών

9 σχόλια:

  1. Ένας δήμαρχος και μια δημοτική αρχη χωρίς αντιστάσεις, που έχουν παραδοθεί στα συμφέροντα δύο - τριών καταστηματαρχών, αδιάφορωντας για το τι ωφελεί το γενικόν συμφέρον της πόλης. Αυτήν την " έξυπνη πόλη" οραματίζεται ο εξυπνάκιας Χρυσάφης, μετατρέποντας τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης σε καφετεριοδρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο πιο χαμηλά πρέπει να πέσει το βοιωτικό μας επίπεδο για να ικανοποιήσει η Δημοτική αρχή του Χρυσάφη τους φίλους της?
    Γιατί πρέπει να αλλάξει η κανονιστική στην "έξυπνη πόλη¨" για να γίνει πράξη η απαίτηση των φίλων του Χρυσάφη και η Μεραρχίας ένας απέραντος τραπεζότοπος?
    Η επόμενη δημοτική αρχή που δεν θα είναι ο Χρυσάφης θα επαναφέρει την τάξη στον εμπορικό δρόμο των Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η αντιπολίτευση εχει παραδοθεί στα συμφέροντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα βγει ο δήμαρχος με το ...επιτελείο του, θα κάνει μια βόλτα στα μαγαζά και θα σπεύσουν οι διαπλεκόμενοι, οι χατζιαβάτηδες και οι αργοσχολοι να του σφίξουν το χέρι!! ΚΑΙ θα τους δώσει την Μεραρχιας στο πιάτο, ΚΑΙ δεν θα εισπράττει για όοολα τα καθίσματα που θα απλώνουν τα καμάρια του βγάζοντας ένα σκασμό λεφτά, ΚΑΙ δεν θα έχει μέρος να περάσουν οι υπόλοιποι δημότες, που έχουν και δουλειές και έγνοια τους δεν είναι μόνο να απλώνουν τα κάνια τους στις καρέκλες και να πίνουν τα φρεντουτσίνο τους, αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς γιατί ...έχουμε κρίση! Όμως. Όμως, όλοι εμείς που μας αγνοούν, έχουμε τον τρόπο μας. Έχουμε την δύναμη μας. Αρκεί να την καταλάβουμε και να τους την τρίψουμε στη μούρη. Το βουβό κύμα. Ακούς εκεί η γωνία δεν έχει όνομα! ΜΑΎΡΟ! Και μάλιστα ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΌ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα συμφέροντα δύο, τριων καταστηματαρχών θα μετατρέψει τη Μεραρχίας σε ένα απέραντο γήπεδο τραπεζοκαθισμάτων, επιφεροντας την πλήρη αναρχία και στερώντας ελεύθερο χώρο στους πεζούς, ενώ τα εμπορικά καταστήματα της Μεραρχίας θα ψάχνουν σε άλλες οδούς στέγη για τα μαγαζιά τους. Τι λέει ο Εμπορικός Σύλλογος; Συμφωνεί με την ανατροπή της ισορροπίας της αγοράς στο κέντρο της πόλης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσα πολλά σχολιάζετε χωρίς να ξέρετε ΤΙΠΟΤΑ.
    Ούτε καν είδατε τι λέει η κανονιστικη .
    Η αδυναμία κατανόησης της πραγματικότητας σας οδηγεί στο φαντασιακο του πληκτρολογίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε αν επιτραπεί και ένα τραπεζοκαθισμα στην Μεραρχίας, τότε η Μεραρχίας θα μετατραπεί σε ένα απεραντο γήπεδο τραπεζοκαθισμάτων. Άφησε κατά μέρος τα κάλπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανέκαθεν υπήρχαν τραπεζοκαθισματα στη μεραρχίας
    Νομιδης, βασακης,αίγλη, αστορια.
    Ο πιο φαρδύς δρόμος των σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.