Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Σέρρες : Κάποιος να σταματήσει το ανέκδοτο των καταλήψεων κ Τενεκετζή

Υπό κατάληψη τελούν από σήμερα κάποιες σχολικές
μονάδες της πόλης των Σερρών .Επειδή το ανέκδοτο αυτό δεν μπορεί να κρατήσει πολύ . Υπάρχει πληθώρα μηνυμάτων από αγανακτισμένους γονείς . Οι οποίοι κάνουν λόγο για μια μικρή μειοψηφία μαθητών ανα σχολείο 5 με 10 το πολύ που με το έτσι θέλω επιβάλλουν την γνώμη τους και κλείνουν τα σχολεία . Υπό την ανοχή δυστυχώς των Λυκειαρχών , γυμνασιαρχών και εκπαιδευτικών . Κάποιος πρέπει να επέμβει κ Τενεκετζή  και απευθυνόμαστε στον Διευθυντή Εκπαίδευση ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα ,Μέσα σε 10 λεπτά έλυσε την κατάληψη στο 2ο Λύκειο Σερρών . 
Και αν κάποιοι σπεύσουν να μας επικρίνουν θα πούμε σε όλους αυτούς τους γονείς που καθοδηγούν τα παιδιά τους να προβαίνουν σε καταλήψεις να βγουν οι ίδιοι στο δρόμο . Γιατί  η διαμαρτυρία δεν γίνεται ( δια  αντιπροσώπων  και οι ίδιοι)  από τον καναπέ και από τις αναρτήσεις στο F/B με τις βαθυστόχαστες αναλύσεις να πιστεύουν οτι χτυπάνε το σύστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.