Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιος διοικούσε τον ΟΠΑΚΠΑ ????


 

 

 

 

 Είναι γνωστό οτι η συνύπαρξη Χρυσανθίδη -Δεσποτίδη στο ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ δεν ήταν ανέφελη .Αποτέλεσμα μετά από δύο χρόνια ο  κ Δεσποτίδης να αντικατασταθεί στην προεδρία από τον κ Γάτσιο .Στην παρέμβαση στο δελτίο ειδήσεων του ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ ο  ΠΟΛΙΤΗΣ Θεόδωρος Ελιόγλου σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του κ Χρυσανθίδη .Αποκάλυψε οτι ο πρώην αντινομάρχης είχε επι της ουσίας μετακομίσει στην παράταξη Χρυσάφη την επομένη των εκλογών. Καθώς όπως είπε με τις ευλογίες Χρυσάφη αυτός έκανε κουμάντο στον ΟΠΑΚΠΑ .Με αποτέλεσμα όπως είπε ο κ Δεσποτίδης που ήταν πρόεδρος να ζητήσει από τον δήμαρχο να αποχωρήσει .Δεν υιοθετούμε τα όσα είπε ο κ Ελιόγλου , άλλα θα είχε ενα ενδιαφέρον να τοποθετηθούν  επί των όσων είπε οι άμεσα εμπλεκόμενοι


10 σχόλια:

  1. Χρυσανθίδη ψηφίσαμε ή Δεσποτίδη, Δήμαρχε;
    Αν θέλαμε τον 1ο θα ρίχναμε Αγγελίδη και όχι χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασε δύσκολα στον οπακπα ο Αντιδήμαρχος. Ο Χρυσανθίδης είχε πάρει με το μέρος του όλα τα μέλη του ΔΣ ακόμη και την αντιπρόεδρο. Ότι ήθελε έκανε! Αλήθεια είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Xρυσανθίδης δεν ήταν με τον Αγγελίδη βρε!!!!!!!!!!! με τον Φωτιάδη ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως και τώρα το ίδιο δεν γίνεται.😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δεσποτιδης έφυγε με δική του επιθυμία κι ο Δήμαρχος τον τιμώρησε στη συνέχεια αφήνοντάς τον εκτός σχήματος. Μην ξεχνάτε ότι τον έκανε άμισθο Αντιδήμαρχο Παιδείας εξ ανάγκης μετά τον θάνατο του Σιαμαγκα. Αλλιώς ακόμα στην εξέδρα θα τον είχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθόρυβος ο Γιάννης Δεσποτιδης, πολύ δημοφιλής όμως στον κόσμο κι από τους πιο σοβαρούς μέσα στη Συμμαχία. Ακούγεται ότι ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στην ανακοίνωση Χρυσάφη για την είσοδο του Βασιλάκη στην κυβέρνηση του Δήμου και μάλιστα έντονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή τώρα αν ο Δεσποτιδης τα βροντηξει και πάει πχ στην Κόλλια αν κατέβει, άδικο θα έχει; Εκεί τουλάχιστον θα τον σέβονται το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το θεμα είναι ότι ο Χρυσάφης επέλεξε τον Χρυσανθιδη και άδειασε κυριολεκτικά τον φίλο του Δεσποτιδη. Ο ίδιος παρακινούσε όλους να μιλούν με τον Χρυσανθιδη παρακάμπτοντας τον Πρόεδρο.
    Η ροή της χρηματοδότησης προς τον ΟΠΑΠΚΑ εξομαλυνθηκε μόλις έφυγε από την θέση του Προέδρου. Και μπορεί ο Δεσποτιδης τώρα να μην μιλάει, αλλά όταν μιλήσει δεν θα έχει που να κρυφτεί ο Δήμαρχος και τα εξαπτέρυγα του.
    και ήταν ο μόνος που στην προσυσκεψη της Συμμαχίας ήταν κατηγορηματικά αντίθετος με την διεύρυνση με κάτι τύπους σαν τον επί δεκαετίας σύμβουλο του Φωτιάδη στον ΟΠΑΚΠΑ. Κανείς δεν απάντησε γιατί τον άφησε τόσο καιρό ο Φωτιάδης εκεί και στην οικονομική επιτροπή . Μακαρι κι αυτός και ο Χραπας να προσχωρήσουν και να αναλάβουν θέσεις ευθύνης στη Συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει και άλλους που Αντέδρασαν δεν σας τα είπαν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σιγά ...δεν πιστεύω να υπονοεις: ο Νυκτοπατης, ο Χαλκιόπουλος, ο Δινακης, ο Ματθαίου και εκείνος ο ψηλός. Είναι πολλοί αυτοί που δεν μίλησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.