Κυριακή 14 Απριλίου 2024

ΔΕΥΑ Βισαλτιας : Αντιμισθίες , Προέδρου – Αντιπροέδρου και μελών Δ.Σ

 

 Ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΒ αποφάσισε 

Α. Για την αντιμισθία του κ. Προέδρου στο ύψος του 50% της αντιμισθίας της κας Δημάρχου.


Β. Για την αποζημίωση του κ. Αντιπροέδρου σαν μέλος του Δ.Σ. με πλήρη απασχόληση στο ύψος του 40% της αντιμισθίας του κ. Δημάρχου και έχοντας τις εξής αρμοδιότητες :


* Την αναπλήρωση του Προέδρου σε υπηρεσικά θέματα και σε υπογραφές εγγράφων αυτά αυτού. Όταν απαιτείται , σε περίπτωση απουσίας του.


* Τον προγραμματισμό της καθημερινής εργασίας της επιχείρησης.
* Τον έλεγχο και εποπτεία της διεξαγωγής των εργασιών.
* Τον έλεγχο του προσωπικού.
* Την επιμέλεια του ορθολογικού προγραμματισμού ανάλογα , με τις ανάγκες της επιχείρησης , την διάθεση του προσωπικού και των οχημάτων και μηχανημάτων της επιχείρησης , ύστερα από συλλογή προτεραιοτήτων και αξιολόγηση των αναγκών.


* Τον έλεγχο σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία και τα συνεργεία , τις συντάξεις των τεχνικών προδιαγραφών για προμήθειες, παροχή υπηρεσιών και μίσθωση μηχανημάτων.


* Την ενημέρωση του ΔΣ για όλα τα θέματα της ΔΕΥΑΒ.
* Σε συνεργασία με τους αρμόδιους τεχνικούς της υπηρεσίας και την επιτροπή παραλαβής, έλεγχο της ποιότητας των υλικών και εφοδίων.
* Σε συνεργασία με το οικονομικό τμήμα ενημέρωση και έλεγχος των διαθέσιμων κατόπιν των εισπρακτέων και πληρωμών.
* Σε συνεργασία με την διεύθυνση , το λογιστήριο και της εταιρείας λογιστικής
υποστήριξης έλεγχος και διεκπεραίωση των υποχρεώσεων της επιχείρησης σε δημόσια , δάνεια , προμηθευτές και ότι άλλο απαιτηθεί ή προκύψει.
Γ. Εγκρίνει αμοιβή για τον καθένα εκ’ των μελών του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Δήμου Βισαλτίας , να ανέλθει στο ποσό των σαράντα ευρώ (40) ανα συνεδρίαση για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων ενώ η αμοιβή του γραμματέα του Δ.Σ. θα καταβάλλεται μόνο όταν οι συνεδριάσεις διενεργούνται εκτός του ωραρίου εργασίας της επιχείρησης


8 σχόλια:

 1. Κατά πλειοψηφία. Όχι ομόφωνα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 3000,00 και Ε το μήνα σε μία υπερχρεωμένη επιχείρηση, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της δημοτικης αρχής!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτοί θυμάμαι ότι φώναζαν γιατί αμοιβόνταν η αντιπρόεδρος, τώρα που αμείβεται και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος τι έχουν να πουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κλείνουν όλες οι ΔΕΥΑ για όλους αυτούς τους λόγους. Καταχρεωμένες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Tι φέσια άφησε απλήρωτους επαγγελματίες- δικαστήρια χρέη στη ΔΕΗ , ξεχάστηκαν και όλας ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Απορώ πως ο συνδυασμός της Δημάρχου και άνθρωποι που τις πήγαν 600 και 700 ψήφους και δεν εκλέχτηκαν αποδέχονται έναν αντιπρόεδρο που δεν ήταν καν υποψήφιος · έναν ανθρωπο φυτευτό. Ειλικρινά.
  Να μην μιλήσω για το ότι η Δήμαρχος τόνιζε ότι ο αντιπρόεδρος θα ειναι άμισθος και δεν κάνει προεκλογικά γραμμάτια. Γέλια μόνο για την Βάνα Πλιακου και όλο το συνδυασμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σας ψηφίσαμε επειδή μιλούσατε για υπεύθυνη πολιτική, όχι για να τα σκορπάτε σε ταξίδια και μισθούς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πόσα είναι τα χρέη της προηγούμενης διοι΄κησης ΔΕΥΑΒ ? Πρέπει να μας πούνε πόσα οφείλει σε ΔΕΗ, επαγγελματίες, πόσες απευθείας αναθέσεις έχει κάνει , εργολαβίες ημετέρων, προσλήψεις ημετέρων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.