Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Σέρρες : Μεγάλος κυκλοφοριακός όγκος στην πόλη , λόγω των εργασιών στην περιαστική οδό

 




Οι  εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στην περιαστική οδό, οι οποίες ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο 6  Απριλίου, έχουν αλλάξει τα δεδομένα  στην πόλη των Σερρών.

Αναγκαστικά όλα τα οχήματα, μικρά, μεγάλα  και αυτοκίνητα διεθνών Μεταφορών , διασχίζουν τον Λευκώνα και ακολούθως ορισμένα κινούνται επί της οδού Βενιζέλου και άλλα στρίβουν δεξιά στους φωτεινούς σηματοδότες που υπάρχουν  στο ύψος των στρατοπέδων, επί της οδού Πολυτεχνείου, και στη συνέχεια βγαίνουν για να κινηθούν στο δρόμο προς  τη Δράμα μέσω της προέκτασης της οδού Κ. Καραμανλή που οδηγεί στο Σιδηροδρομικό σταθμό Σερρών.

Συμπολίτες μάς τηλεφώνησαν για να αναφέρουν ότι, πέραν του  μεγάλου κυκλοφοριακού φόρτου, αρκετά οχήματα αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες μέσα στην πόλη, με σοβαρό τον κίνδυνο πρόκλησης δυστυχημάτων.

Οι πολίτες, που απευθύνθηκαν σε μας, ζήτησαν πιο πυκνή και εμφανή παρουσία της τροχαίας σε αυτή την διαδρομή.

Η Τροχαία Σερρών θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση αυτό το διάστημα (ως τις 27 Απριλίου, οπότε προβλέπεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην περιαστική οδό), ώστε να εποπτεύεται πιο εντατικά  το οδικό δίκτυο σε αυτή την παρακαμπτήριο.

Και, ασφαλώς, γνωρίζει  τι χρειάζεται να πράξει επιχειρησιακά για να είναι αποτελεσματικός  ο έλεγχος της κυκλοφορίας,  να αποφευχθούν ατυχήματα και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.