Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Οι Σύμμαχοι ... ¨¨ χτυπήσαν δοκάρ騨

 


 

 Εξηγήσεις ζήτησαν οι Σύμμαχοι ( κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου  ) .Γιατι δεν λειτουργούσε το σύστημα θέρμανσης στο δημοτικό θέατρο κατά την διάρκεια του απολογισμού την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου .Η απάντηση της προεδρου του ΔΗΠΕΘΕ κ Πανταζη εξέθεσε τους Συμμάχους. Αφού όπως ανέφερε το πρόβλημα έχει ανακύψει από τον περασμένο Νοέμβριο .Η ίδια και το νέο διοικητικό συμβούλιο ανέλαβαν καθήκοντα στις 15 Ιανουαριου και έχουν δρομολογήσει της διαδικασίες  για να αποκατασταθεί  η βλάβη στο σύστημα θέρμανσης.

Πάλι καλά ( για τους Συμμάχους )  μου ψιθύρισε ο σμπίρος που  δεν κατήγγειλαν την νέα διοίκηση που το θέατρο ήταν ψυγείο και κατά την διάρκεια της θεατρικής παράστασης  «Οι Μάγισσες του Βάρντε»που δόθηκε στις 12 και 13 Ιανουαριου

5 σχόλια:

  1. Οι συμμαχοι του Χρυσάφη κατήγγειλαν τον εαυτό τους για το θέμα της θέρμανσης του δημοτικού θεάτρου. Από αυτό μπορεί να καταλάβει κάποιος, τι πολιτικό μυαλό διαθέτουν και τι τοξική αντιπολίτευση θα κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους έστειλε αδιάβαστους η Πανταζή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά το κοινώς λεγόμενο ΤΑΠΑ από την κ. Πανταζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.