Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η απορια της ημέρας : Γιατι δεν λαμβάνει αποζημίωση ο πρόεδρος ???

 


 

 

Στην εκπομπή της Ελένης Μωραίτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Ρίζος .Προκειμένου να απαντήσει στην ανάρτηση μας για τις παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ που δεν έκοψαν ούτε ένα εισιτήριο

Κάποια στιγμή ο κ Ρίζος ανέφερε οτι αν και στον προϋπολογισμό υπάρχει πρόβλεψη δαπάνης 8.000 ευρω για την αποζημίωση του προέδρου αυτή δεν λαμβάνεται  ( το θέμα το έβαλε χωρίς να ερωτηθεί ) .Εύλογη λοιπόν η απορία της δημοσιογράφου γιατι δεν λαμβάνει την αποζημίωση . Έχει παραιτηθεί αυτής ή υπάρχει κάποιο κώλυμα και δεν μπορεί να να την λάβει .Απάντηση από την πλευρα του κ Ρίζου δεν δόθηκε ξεκάθαρα ( είπε κάτι οτι είναι δημόσιος υπάλληλος ). Οπότε ας το ξεκαθαρίσει ,  αν έχει παραιτηθεί της αποζημίωσης να το κάνει γνωστο να του δώσουμε και συγχαρητήρια , γιατι θα είναι πιθανόν ο μοναδικός αυτοδιοικητικος πανελλαδικά . Αλλα αν υπάρχει κώλυμα και δεν μπορεί να την λάβει τότε το γιατι το αναφέρει δεν μπορουμε να το καταλάβουμε

5 σχόλια:

  1. Μεγάλη στενοχώρια είχαμε, για το αν παίρνει η όχι αποζημίωση ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ.
    Παλαιότερα πάντως υπήρχαν αυτοδιοικητικοι που δεν παίρνανε το μισθό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δεν καταβαίνεις? Αυτό που είπε είναι ότι στον προϋπολογισμό μπαίνουν πόσα δυνητικά και στα έσοδα και στα έξοδα, αλλά εσύ πιάστηκες από τα εισητήρια γιατί είσαι πονηρούλης και έτσι σε βόλευε .... Ενώ διαβάζοντας προσεκτικά θα δεις ότι και στα έξοδα υπάρχουν ποσά που ενώ προβλέπονται δεν χρησιμοποιούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε το διπλανό μαγαζί, ΚΕΔΗΣ, την πρόεδρο κάρφωσε που παίρνει ακόμη μισθά όντας δημόσιος υπάλληλος και εκείνη. Από κοντά θα σου’ρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορώ να καταλάβω τον πόλεμο που κάνετε στον πρόεδρο του Δηπεθε που είναι εδώ μόνο για προσφορά στον Σερραίο Δημότη. Κοιτάξτε την ΚΕΔΗΣ που η πρόεδρος παίρνει μισθό. Ο πρόεδρος του Δηπεθε δεν παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πρόεδρος του Δηπεθε σας κλανει ανθρωπάκια ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου είστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.