Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Χρυσαφης : Κέρδισαν τις εκλογές καταγγέλλοντας , πετώντας λάσπη και λέγοντας ψέματα

 


 

 Την δική του ανάγνωση του αποτελέσματος των εκλογών του Οκτωβρίου έκανε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Αλέξανδρος Χρυσάφης κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο ΔΙΚΤΥΟ στην δημοσιογράφο Βούλα Αγκάθα.Ο πρώην δήμαρχος έκανε λόγο για σύγκρουση δύο διαφορετικών φιλοσοφιών .Η δική μας παράταξη είπε ο κ Χρυσάφης προσπάθησε να πει στους πολίτες τι έκανε , τι θα κάνει και γιατί δεν έκανε  αυτά  που είχε υποσχεθεί 

Απέναντι μας είχαμε μια παράταξη που απέφυγε να πει τι θα κάνει , κατέθεσε μια έκθεση ιδεών και εστίασε στις καταγγελίες κατά της δημοτικής αρχής ,πετώντας πολλές φορές λάσπη συμπλήρωσε ο πρώην δήμαρχος .Όπως φάνηκε απο το αποτέλεσμα ( συνέχισε ο κ Χρυσαφης ) έστω και οριακά έπεισαν τους περισσότερους και κέρδισαν τις εκλογές  . Τέλος ο κ Χρυσαφης σημείωσε με νοημα οτι Εκτός από τις καταγγελίες και την λάσπη αποδείχθηκε οτι είπαν και ψέμματα αφού πλέον έχουν υιοθετήσει πολλές απο τις πρακτικές διοικησης των Συμμάχων τις οποιες προεκλογικά είχαν καταγγείλει

6 σχόλια:

  1. Για τον Χρυσάφη, ο μεγάλος Ηλίας Γκότσης τα είπε όλα με μόνον δύο λέξεις : " Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ". Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Για την ήττα αποκλειστικά υπεύθυνος είναι μόνον ο Χρυσάφης και κανενας άλλος. Όχι μόνον δεν έκανε τίποτα, αλλά έκανε και ζημιά στον Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Χρυσάφη ξέρεις πολύ καλά, ότι σε όλη σου την θητεία σε στήριζε δυναμικά σύσσωμη η μείζον αντιπολίτευση του Φωτιάδη. Ετρεχες μόνος σου και ήρθες δεύτερος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δείξε λίγη αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε άνθρωπε η Βαρβάρα βγήκε γιατί ο κόσμος δεν θέλει να σε βλέπει. Η υπεροψία σου, η οικονομική διαχείριση, η συμπόρευση με την αντιπολίτευση οι μετεγγραφές σου και πολλά ακόμη ήταν οι λόγοι που έχασες τον πιο γαλάζιο Δήμο της Ελλάδας.
    Και φυσικά το γεγονός πως δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη της ήττας σου δικαιώνει τους (γαλάζιους) Σερραίους για την ψήφο τιμωρίας που έριξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΕΚΟ Σ´ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟΣ!!!!ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ; ΕΤΡΕΞΕΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φτάνει πια με τον Χρυσάφη. Κούρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.