Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Εμεις κάνουμε αντιπολίτευση

 


 

 Απάντηση στην ανάρτηση μας

4 δράσεις του ΔΗΠΕΘΕ που δεν έκοψαν ούτε ένα εισιτηριο 

Έδωσαν από κοινού  ( αφού συμφώνησαν σε όλα )   η  Ελένη Μωραιτη και ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ Ρίζος .Ο πρόεδρος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της δημοσιογράφου και απαντώντας στα όσα γράψαμε για τα εισιτήρια επανέλαβε πολλές φορές οτι ο προυπολογισμος είναι δυνητικός .Σε ότι αφορά τα μηδενικά έσοδα των 4 δράσεων , ανέφερε οτι το ΔΗΠΕΘΕ  δεν μπορει να  έχει  έσοδα αφου η είσοδος είναι δωρεάν .

Τώρα γιατι προυπολογιζουν έσοδα ( δεν μπορουμε να το καταλάβουμε ) .

Η δημοσιογράφος λοιπόν μετά τις διευκρινήσεις του πρόεδρε διαπίστωσε οτι η ανάρτηση μας γίνεται για λόγους αντιπολίτευσης κα騨  να χαμε να λέγαμε ¨¨  ( φράση της κ Μωραιτη ) .Κάτι με το οποίο συμφώνησε δια της σιωπής του ο πρόεδρος.

Οπότε καταλάβατε ,οτι γράφεται και δεν συμφωνεί με την άποψη των Συμμάχων θεωρείται οτι γίνεται για λόγους αντιπολίτευσης .Γιατι σε αυτη την πόλη μόνο οποίος ανήκει στην Συμμαχια έχει το δικαίωμα να ομιλει και να κατέχει την μια και μοναδική αλήθεια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.