Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα

 


 

 Έκλεισε το θέμα του εκλογικού αποτελέσματος στον δήμο Σερρών μετά και την απόφαση του εκλογοδικείου ..Πλεον το επόμενο ραντεβού είναι για το 2028.Τώρα που ¨¨έκατσε η σκονη ¨¨ , Ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι τουλάχιστον μια δεκάδα ειναι οι Σύμμαχοι που  ( εκ των υστέρων βέβαια ) μετάνιωσαν που δεν είχαν αποχωρήσει προ των εκλογών από τη Συμμαχία .Ονόματα και διευθύνσεις δεν έδωσε , αλλά ειναι γνωστο στους παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ .Ποιοι και ποιες είχαν δίαυλο επικοινωνίας με τον Γιώργο  Τσιμερικα , τον Νικο Κουφοτολη και την Βαρβαρα Μητλιαγκα ,Όμως δεν τόλμησαν το ρίσκο να περάσουν απέναντι , προτιμώντας την σιγουριά που έδινε η διαφαινόμενη σιγουρη  νίκη των Συμμάχων

6 σχόλια:

  1. Περισσότεροι είμαστε... Και δίκαιο έχεις... Το μετανιώσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πιο τίμιος ,πιστός και από τα ιδρυτικά μέλη της Συμμαχίας ήταν ο Γιάννης Δεσποτιδης.Το ότι δεν εκλέχθηκε και αντ'αυτού έγιναν δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό μεταγραφές τύπου Χρυσανθιδη,Χράπα και παρολίγον Γκότση,δίνει μία απλή ερμηνεία γιατί έχασες Χρυσάφη.Ακομη ομως να καταλάβεις την σημειολογία αυτής της αυτόχειρης τακτικής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση είχε η παλιά Συμμαχία με κατά 95% αποτελούμενη με νέους και αυθαρτους... Με αυτό το συνονθύλευμα που παρουσίασε ο γκουρού της πολιτικής Αλέκος ο τρέχω μόνος μου και βγαίνω δεύτερος.; Απλά τραγικός και τραγικοί και οι Σύμμαχοι που τους είχε γραμμένους στα @@ του ο Χρυσαφης και κατέβηκαν μαζί του. Ευτυχώς χάσαμε και όλα καλά... Υγ. Μη τολμήσει και ξανακατεβει γιατί δέκα χρόνια Βαρβάρα είναι πολλά.

      Διαγραφή
  3. Η εξουσία ως αυτοσκοπός λοιπόν.
    Κριμα.
    Νόμιζα ότι η ενασχόληση με την τοπική διακυβέρνηση έχει το νόημα της προσφορας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι δέκα πάνω από εκατό είμαστε, οπότε το καλύτερο θα ήταν να ξαναγυρίσει στα πανεπιστήμια που είναι πολύ καλός στην εκπαίδευση. Το 2028 πρώτα ο Θεός και υγεία να έχουμε, αν κατέβει Νότας θα δώσει μαθήματα πως από την πρώτη Κυριακή παίρνει κάποιος 60% διότι ο άνθρωπος κάνει έργο δεν κοροϊδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.