Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : "" Πως τους πετσόκοψε έτσι"" ????

 

 




Στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τερζής ο οποίος δεν χαρίστηκε στην δημοτική αρχή των ΕΝΤΟΣ , ενώ "" έριξε και τα καρφιά του"" στην δήμαρχο και σε πρώην συναδέλφους του από την παράταξη Φωτιάδη . Ο κ Τερζής διαπίστωσε ότι η δημοτική αρχή παρουσιάζει αρρυθμίες  και βαδίζει στην πεπατημένη των Συμμάχων .Έκανε λογο για χαμένο χρόνο , αφού όπως είπε πέρασαν 9 μήνες και αντί να έχουν σηκώσει τα μανίκια και να πιάσουν δουλειά από την πρώτη μέρα .Ακόμη αναζητούν τους ρόλους τους .Κάτι που δεν δικαιολογείται όπως είπε αφού οι περισσότεροι έχουν θητεύσει στα ΔΣ της ΚΕΔΗΣ του ΟΠΑΚΠΑ του ΔΗΠΕΘΕ , ενω θύμισε οτι η δήμαρχος ήταν μέλος της οικονομικής επιτροπής και επομενως γνωρίζει πως λειτουργει. Ο κ Τερζης επιφυλάχθηκε να πει περισσοτερα αν κληθει από την δημοσιογράφο στο στουντιο ωστε να υπάρχει χρόνος

9 σχόλια:

  1. Λίγο λίγο, σιγά σιγά Βασίλη μην τα σπάσεις με τον κολλητό σου , τον λουλουδοδικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τότε στη Μωραίτη τα έλεγε. Μετά του μάζεψαν τα λουριά, και τώρα ζητάει να τα ξαναπεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τερζης όταν ασκούσε κριτική κατά του Χρυσάφη, τότε το serresbomb τον κατηγορούσε τον Τερζή. Τώρα που ασκεί κριτική κατά της Μητλιαγκα τον επαινεί.
    Μιλάμε τώρα για αντικειμενικοτητα και αξιοπιστία του Serresbomb!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τερζής έπαιξε το παιχνίδι του προεκλογικά, με αντάλλαγμα φυσικά και τώρα θέλει να επανέλθει γιατί προφανώς του έλλειψε η δημοσιότητα. Βασιλάκη κάτσε στα αζήτητα και πάρε δημοσιότητα από καμιά χορευτική συνάντηση. Σε έχει καταλάβει πλέον η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αντιπολίτευση που έκανε ο κ. Τερζής 4 χρόνια ήταν υποδειγματική. Με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε όλους, ο πιο ενημερωμένος, με ερωτήσεις και επιχειρήματα σχεδόν σε όλα τα θέματα, σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο και με γραπτό λόγο που μένει. Αυτό θέλει πολύ δουλειά και διάβασμα και ενημέρωση, δεν είναι παίξε γέλασε, εύκολα μπορείς να εκτεθείς. Δυστυχώς λείπουν τέτοια σοβαρά άτομα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Είμαι παλιός αυτοδιοικητικός, προ 20ετίας σχεδόν, παρακολουθούμε τα δημόσια πράγματα μαζί με άλλους. Δε γνώριζα προσωπικά τον κ. Τερζή. Σε μια τυχαία συνάντηση καθίσαμε και μιλήσαμε αρκετά. Τέτοια άτομα αντί να τα επιζητούμε, τα διώχνουμε από τα κοινά και για αυτό πάμε όπως πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συναντηση με τον εαυτο σου εκανες, Βασιλη ;

      Διαγραφή
  7. 8:39, κάποια στιγμή θα ξυπνήσεις, μα θα είναι αργά και το καλύτερο που θα 'χεις να κάνεις είναι να κοιμηθείς ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλω κ. Τερζη, δας ικετευω, ελατε να χαντακ... να σωσετε το δημο !

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.