Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Ανοχή στους ΕΝΤΟΣ ..αντιπολίτευση στους Συμμάχους

 


 

 

 Στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος ( πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ) κ Αλέξανδρος Χαλκιοπουλος. Ο οποίος ξεκαθάρισε εξακολουθεί να δίνει ψήφο ανοχής στην νέα δημοτική αρχη ,, καθώς όπως είπε ειναι ακομη νωρίς για κριτική και αντιπολίτευση . Όμως δεν χαρίστηκε στην παράταξη του , καθώς όπως είπε διαφωνεί κάθετα με τον τρόπο που αντιπολιτεύονται οι συνάδελφοι του ( Χρυσανθιδης , Χράπας , Μισιρλης ) στην δημοτική επιτροπή. Ένω έσπευσε να αφήσει αιχμές και για την αποπομπή της κ Παλάζη και την απομάκρυνση του κ Καδη . Αποχωρήσεις που όπως είπε κόστισαν πολλές ψήφους στην Συμμαχία

9 σχόλια:

  1. Σωστός στα δύο πρώτα θεματα, αλλά όχι στο τρίτο. Να παρακαλας κάποιον που δεν θέλει την παράταξη είναι λάθος, όπως και κάποιον που έβαλε εσφαλμένα το χέρι σε ταμειο πάλι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το serresbomb δεν έβαλε μυαλό, παρά την τακτική του που έφερε την ήττα στον Χρυσάφη. Συνεχίζει να επιτίθεται σε οποιους ασκούν κριτική, ακόμη και καλόπιστη, στον Χρυσάφη. Δηλαδή, αυτά που είπε ο Χαλκιοπουλος για τη Συμμαχία και για τον Χρυσάφη σημαίνουν αντιπολίτευση για την Συμμαχία.; Ήμαρτον Θεέ μου! Έτσι είναι όμως. Όταν γράφει κάποιος ανώνυμα, τότε γράφει ότι ναναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΩΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ!!!!!ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΞΙΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λέει ο Χαλκιόπουλος, ένας από τους λίγους που δεν τα λέει μόνο τώρα αλλά τα έλεγε και προεκλογικά. Εγκληματισε ο Χρυσάφης στην διαχείριση των Παλαζη, Καδή, Δινακη, φέρθηκε με έπαρση, αλλαζονεια κι υπέρμετρη σιγουριά και την πάτησε πανηγυρικά. Έχει την αποκλειστική ευθύνη, πήρε την παράταξη στο λαιμό του και την έριξε στα βράχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο καιρό ο Χρυσάφης θα μείνει μόνος του με τον Τουρτουρα και τον Χρυσανθιδη. Καθένας παίρνει τελικά ότι του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα αργά για δάκρυα. Το κακό είναι ότι ακόμη και σήμερα δεν κατάλαβαν γιατί έχασαν. Όσο για την Μπάμπαρα γρήγορα θα καταλάβει τα λάθη των συνεργατών της. Συμβουλάτορες για φρου φρου και αρώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα έχασε τα ψηφαλακια από την Παλάζη μωρε ο χαλκιοπουλος. Ε ρε κάτι άτομα που πάμε και ψηφίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χαλκιόπουλος είπε αυτά που λέμε όλοι στην καφετέρια απλά είχε τα κακαλα να τα πει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φτανει, Αλεκο, να ευλογας τα γενια σου ως δηθεν, καποιος αλλος, φτανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.