Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Επιμελητήριο Σερρών : Διάλειμμα από τις "εκδρομές" για να ασχοληθούν με τον συνδικαλισμο


 
 
Τα πυρά του κατά της διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών . Εξαπολύει  το μέλος της κομματικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Σερρών κ Δημήτρης Πουλτουρτζίδης  με αφορμή την πρόσφατη σύσκεψη για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στην οποια δεν κλήθηκαν εκπρόσωποι των  κομμάτων
Η ανάρτηση του κ Πουλτουρτζίδη
 
 
 
 Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι ταγοί του δεξιού καθεστώτος στην Σερραϊκή Πολιτεία.
Αποφάσισε το Επιμελητήριο Σερρών να ξεφύγει λίγο από την κύρια ενασχόλησή του, δηλαδή την διοργανώτρια συναυλιών και τις "εκδρομές" των ηγετών και της αυλής, με τα χρήματα των εμπόρων, και να ασχοληθεί με τον συνδικαλισμό (γέλια).
Τι έκανε λοιπόν;
Ποια ήταν η συνδικαλιστική του δράση;
Συγκάλεσε σύσκεψη με θέμα το εξοντωτικό, φορομπηχτικό φορολογικό νομοσχέδιο - ταφόπλακα για κάθε αυτοαπασχολούμενο και μικρομεσαία επιχείρηση, που φέρνει η κυβέρνηση, πέντε μήνες μετά τις εκλογές και χωρίς να το αναφέρει πουθενά στο πρόγραμμά της.
Καλέστε λοιπόν σύσκεψη αλλά δεν χωρούσαν σε αυτή τα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Κάλεσε σύσκεψη ο συνδικαλιστικός φορέας των εμπόρων (υποτίθεται ΟΛΩΝ) των εμπόρων αλλά δεν κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Τα κόμματα που θα κληθούν να αντιταχθούν σε αυτό το έκτρωμα μέσα στην βουλή!
Ντροπή σας κύριοι!
Υ.Γ.: Και το κερασάκι στην τούρτα...;
Πότε λέτε την έκαναν την σύσκεψη;
17 Νοέμβρη!
Ναι! Δεν βρήκαν άλλη ημερομηνία. Και χωρίς καμία δικαιολογία καθώς ήταν και ημέρα με ανοιχτή την αγορά, άρα φυσιολογικά δεν βόλευε κανέναν από τους ενδιαφερόμενους.
Βέβαια δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, αφού κάποιοι από τους ταγούς που λέγαμε, δεν χαίρονται και ιδιαίτερα γι' αυτήν την ημέρα. Προτιμούν μια άλλη... μέσα στον Απρίλη...
Υ.Γ.2: Ότι πρέπει να ντρέπεστε το είπα;
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κύριοι!
 
 

 

4 σχόλια:

  1. "Υ.Γ.2: Ότι πρέπει να ντρέπεστε το είπα; ", Υ.Γ.1 γιατί δεν το γράφεις; Θα μείνουν με κενό οι ταγοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίλησε το ορφανό του Γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τακομματοσκυλα σπιτι τους...αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.