Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΠΑΣΟΚ : Τεράστιο προβάδισμα Ανδρουλάκη

 


 

 Ισχυρό προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη δίνει δημοσκόπηση της GPO, για τα «Παραπολιτικά», στην κούρσα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπερτερεί στις περισσότερες κατηγορίες, με τους Χάρη Δούκα και Παύλο Γερουλάνο να τον ακολουθούν, αλλά να μην τον πλησιάζουν αρκετά.

Αναλυτικά στο ερώτημα «ποιον θα ψηφίζατε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;» οι συμμετέχοντες στην έρευνε απάντησαν:

 

Νίκο Ανδρουλάκη 39,4%

Χάρη Δούκα 22,3%

Παύλο Γερουλάνο 19,0%

Μιλένα Αποστολάκη 7,9%

Μιχάλη Κατρίνη 5%

Άλλον ή άλλη 1,2%

Δεν ξέρω/Δεν απαντώ 4,3%

 

Στους υποψηφίους της έρευνας δεν συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα της κ. Γιαννακοπούλου και του κ. Κανελλάκη, που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι αφότου είχε ξεκινήσει η παρούσα ερευνητική διαδικασία.

Τα αποτελέσματα της έρευνας παρουσιάζονται τόσο στο σύνολο της κοινής γνώμης όσο και στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, η πλειοψηφία των οποίων, άλλωστε, θα έχει και τον τελικό λόγο για την επόμενη μέρα στο κόμμα τους.

ΠΗΓΗ

4 σχόλια:

  1. Το ΠΑΣΟΚ στις Σέρρες με Αλεβιζάκη Καρίπογλου Κουλιάλη Λαφαζάνη και ίσως Σιάννη αρκούν για να αποτελειώσουν τον ψηλό και τη παρέα του που βιάστηκε και πήγε με τον Δούκα. Η όλη φασαρία λοιπόν έγινε προκειμένου ο Δούκας να γίνει το ναμπερ δύο του ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι έτοιμος να διαλύσει τον σκληρό μηχανισμό Ανδρουλάκη. Γι'αυτό λοιπόν εκεί στη καμαρίλα των Σερρών κρατηθείτε για τη συντριβή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΤΖΕΛΈΠΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτυ Σέρρες για δούκα.
    Αμφιβάλω αν έρθει ο Ανδρουλακης πρώτος σε καμία κάλπη Σέρρες.
    Όσο για τον Λαφαζανη που λέτε κλπ ποιον λαφαζανη; Ας είμαστε σοβαροί τώρα αν θέλετε να μιλάμε πολιτικά:
    Ούτε μια φορά έχει θέση το όνομα του σε κάλπη. Συνέλθετε. Ένας καριπογλου ουσιαστικά είναι με καριπογλου ότι του Πάει οι υπόλοιποι είναι ένα τίποτα. Και θα το δείτε το βράδυ των εκλογών.
    Θα έχουμε πολλά
    Γέλιο στα Σέρρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόρα σας πείραξε ο Λαφαζάνης που το παλικάρι αυτό είναι 27 χρονόν τοποθετίθηκε από τον Πρόεδρο στην Γραματία του τομέα παιδίας του ΠΑΣΟΚ και μόνο προσφορά έδοσε στο κόμα μας αλλά βέβαια σείς μισητε τους νέους γιαυτό και φέρατε το κόμα τρίτο στο νομό όσο για τις εκλογές του κόματος ο Ανδρουλάκης θα γίνει και πάλι ο Πρόεδρος και τότες θα τον γλιφετε ξανας. Καταλάβατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.