Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Σέρρες : Καταγγελία σοκ -Κρούσματα ηπατίτιδας και AIDS στην δομή φιλοξενίας προσφύγων

 


 

 

Θετικοί στον ιο της ηπατίτιδας και τον ιο HIV (AIDS) έχουν βρεθεί πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην δομή φιλοξενίας προσφύγων στις Σέρρες. Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Παναγιώτης     Καριπογλου κάνει γνωστο οτι ο δικηγορικός σύλλογος θα αποστείλει αναφορά στον εισαγγελέα ώστε να ερευνηθούν οι πιθανότητες δημιουργίας προβλημάτων στην δημόσια υγεία

Η ανάρτηση του κ Καριπογλου

 

Τις τελευταίες ημέρες δεχτήκαμε έγκυρες πληροφορίες πως ατομα που φιλοξενούνται στη Δομή των Σερρών πάσχουν από σοβαρά λοιμώδη νοσήματα (ηπατίτιδα αλλά δυστυχώς και ιό HIV (AIDS)).
Οι άνθρωποι αυτοί βγήκαν θετικοί στις σχετικές εξετάσεις όταν θέλησαν να αποκτήσουν άδεια για να εργαστούν σε καταστήματα κλπ υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Τις επόμενες ημέρες θα αποστείλουμε αναφορά στην Εισαγγελία Σερρών προκειμένου να ερευνηθεί αν υπάρχει πρόβλημα για την δημόσια υγεία και κυρίως αν υπάρχει πρόβλεψη για την σωστή περίθαλψη των νοσούντων.
Επίσης αν οι Αρχές τήρησαν τα σχετικά πρωτόκολλα όταν πληροφορήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Δεν ελπίζουμε πολλά πράγματα σε ένα νομό που η αδιαφορία των «υπευθύνων» στοίχισε χιλιάδες ζωές κατά την πανδημία του Covid.
Κανένας δεν ασχολείται, κανένας δεν νοιάζεται.
Εμείς, με τις λίγες δυνατότητες που έχουμε και, αφού λάβαμε την σχετική πληροφορία, θα κάνουμε για ακόμη μια φορά το χρέος μας.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

3 σχόλια:

  1. Ξαφνικά ανακαλύψατε τον ηλεκτρισμό, από την μέρα που μπήκαν στα σχολεία με τις ευλογίες του κράτους υπάρχουν αυτά. Τότε όσοι ήταν κατά ήταν φασίστες και ρατσιστές, τώρα έχουμε εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα είναι πιθανά μ αυτούς που κυβερνούν την πόλη και το νομό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.