Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Έριξε λάδι στη φωτια

 




Εκρηκτικό το κλίμα στην αρχη της συνεδρίασης του δημοτικου συμβουλίου Σερρών . Με  την δήμαρχο Βαρβαρα Μητλιαγκα και τον πρώην δήμαρχο Αλέξανδρο Χρυσαφη να διασταυρώνουν τα ξιφη τους και δημοτικούς συμβουλους των δύο παρατάξεων να παρεμβαίνουν διακόπτοντας τους δύο επικεφαλης των παρατάξεων .Η ένταση χτύπησε κόκκινο οταν ζήτησε τον λόγο η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Δέσποινα Χατζηγαβριηλ η οποία απευθυνόμενη στους δημοτικούς συμβουλους της παράταξης Χρυσαφη , έκανε λόγο για δημοτική αρχη της απραξίας και της ανυπαρξίας .Αποτέλεσμα να επικρατήσει πανδαιμόνιο στην αίθουσα

 

12 σχόλια:

  1. Δύο γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνα. Λέει μια παροιμία. Δηλαδή αντί να κάνουν κάποιο έργο με τα χρήματα των Σερραίων, μαλώνουν για το ποιος τα τρώει.... Κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε τι είπε η γυναίκα; Αυτό που λέει όλη η πόλη. Να αγιάσει το στόμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπε αυτά για τα οποία ο κόσμος ψήφισε αυτή τη δημοτική αρχή. Η κ. Χατζηγαβρηιλ απέδωσε στο ΔΣ την οργή των Σερραίων προς τον χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εφαρμογή του μαρτυρίου της σταγόνας έχουμε!
    Γράψε επιτέλους ολοκληρο το ρεπορτάζ από την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου και μην μας παιδεύεις άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αυτονόητο είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Γιοβανακια ο κόσμος σας ψήφισε για να κάνετε έργο όχι να μας λέτε για την ανυπαρξία του Χρυσάφη. Στο τέλος θα σας πάρουν με τις πέτρες. Το Δημοτικό συμβούλιο είναι για να δίνει λύσεις όχι για να μαλώνετε δεν είναι ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο κυρία Χστζηγαβριηλ. Εκφράσατε το κοινό αίσθημα κατά του Χρυσάφη. Στον κύριο αυτόν, που σας κουνα το δάχτυλο συνέχεια, πρέπει να του βγαίνετε επιθετικά και να του θυμίζετε, ότι είναι " Ο Δήμαρχος του τίποτα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλέπω τα πληρωμένα τρολ της Δημάρχου όλη την ημέρα είναι στα blog και σχολιάζουν. Άξιος ο μισθός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα έκανε ο χρυσαφης φίλε. Μη μπερδεύεσαι. Πολύ το χαρήκαμε που σας τη βγήκε τόσο άγρια η χατζηγαβρηιλ

      Διαγραφή
  9. Χατζηγαβριηλ όπως είπε ο Χρυσανθίδης δέκατηπεμπτη ξαδέρφη είσαι και με τον αθλητισμό και με την αλήθεια... Διάβασε πρώτα μάθε και μετά μίλα... Εκτίθεσαι... Αν θες έλα σε εκπομπή στο επιλογές κιόλας που είναι δικό σας καναλι αντιπαράθεση με Χρυσανθίδη ή Αλέκο... Γιατί έμαθα στο δίκτυο δεν μιλάτε πλέον γιατί φοβάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς την κ. Χατζηγαβριήλ. Που ήσασταν 4 χρόνια πριν άραγε; Σίγουρα όχι στα αγαπημένα μας Σέρρας που με σπουδή και ύφος καρδιναλίων ήρθατε εσείς και ο αξιότιμος σύζυγός σας να σώσετε. Διότι το λιγότερο θα μιλούσατε και για την ύποπτη αφωνία, απραξία και ανυπαρξία της τότε αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.