Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Ο Βασίλης Χρυσανθιδης κάνει δύσκολη την ζωή των ΕΝΤΟΣ

 


 

Προβληματισμός μαθαίνω οτι  υπάρχει στην δημοτική αρχη Σερρών με τα όσα λαμβάνουν χώρα σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής  .Ο  πρώην αντιδήμαρχος κ Βασίλης Χρυσανθιδης κάνει πάρτι με τον πρόεδρο κ Κουφοτολη και την αντιδήμαρχο οικονομικών κ Μπάρμπα να βρίσκονται σε θεση άμυνας προσπαθώντας να δικαιολογήσουν ( αρκετές φορές ) τα αδικαιολόγητα .Ελλείπείς εισηγήσεις θεμάτων , θέματα που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν γιατι χαρακτηρίζονται ως κατεπείγοντα .

 Και επειδη όλο αυτό βγαίνει προς τα έξω ( ας όψεται ο τηλεοπτικός φακός ) και κάνει κακό στην εικόνα της δημοτικής αρχής .Αναζητούνται τρόποι αντιμετώπισης . Ποιοι ??? έχουν πέσει πολλές ιδέες στο τραπέζι

 

 


 

8 σχόλια:

  1. Το ότι ο λουλουδοδίκης είναι λίγος για αυτή τη θέση, τους πέρασε καθόλου από το μυαλό; Το ότι όλα τα χρόνια λειτουργούσε στο παρασκήνιο αποδομώντας και όχι οικοδομώντας, είναι γνωστό. Το ότι είναι άσχετος με την τοπική αυτοδιοίκηση και ο Χρυσανθίδης θα τον πάει τρένο, μέχρι «να πάρει αυτό που θέλει» όπως πάντα, το ξέρετε και αυτό. Το ότι μπερδεύεται παντού και τους ανακατεύει όλους, το μάθατε ελπίζω. Για το ότι μπλέξατε, περαστικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με όσα γράφεις. Όλο το νόημα είναι στη φράση «μέχρι να πάρει αυτό που θέλει» δηλαδή εξουσία. Μαθαίνω ότι έχει τουμπαρει ήδη τον Κεΐσογλου για τον αθλητισμό και σιγά σιγά θα τον ρωτάει ακόμα και για το ποτε θα ανάβουν τα φώτα στα γήπεδα.

      Διαγραφή
  2. Να πάρουν τον Χρυσανθίδη με μεταγραφη στους ΕΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμβουλή προς τους ΕΝΤΟΣ: Μη ψαρώνετε με τις αερολογίες του χρυσανθιδη. Αυτό κάνει γιατί αυτό έμαθε να κάνει. Να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με πολιτικάντικες παρεμβάσεις άνευ ουσίας και περιεχομένου. Κάντε τη δουλειά σας και μη του δίνετε λογαριασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξέσκισε τους Βασίλη, ειδικά ο λουλουδοδικης μόνο για καταγγελίες είναι για διοίκηση μαύρα μεσάνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξυπνάδες της πλάκας από τον Χρυσανθιδη, χωρίς ουσία, δεύτερης ανάγνωσης.
    Εφετζιλίκι της Πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το μυαλό του ολιγιστου Χρυσανθιδη μέχρι εκεί φτάνει. Δηλαδή να ασχολείται μόνο με διαδικαστικά θέματα και όχι με την ουσία. Απλώς κάνει φασαρία για εντυπώσεις. Μην τον λαμβάνετε υπόψη σας και προχωράτε, σύμβουλοι της δημοτικής αρχής Μητλιαγκα. Ο Κουφοτολης σαν τον Χρυσανθιδη θέλει δέκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι,
    Κατιφές vs Λουλουδοδίκη,
    θαυμάστε μας, αυτοί είμαστε αυτούς αξίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.