Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών :Απάντηση Χρυσαφη

 


 

 Συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που έχει ανοίξει τις τελευταίες ήμερες μεταξύ του πρώην δήμαρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη και την δημάρχου κ Μητλιαγκα με αφορμή το νέο κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας . Ο επικεφαλής της Συμμαχίας θα παραχωρήσει συνέντευξη στην Βουλα Αγκαθα στο ΔΙΚΤΥΟ .Μέσα από την οποία αναμένεται να απαντήσει στα όσα ειπε η κ Μητλιαγκα στην Ελένη Μωραιτη στο ΤΗΛΕΕΠΙΛΟΓΕΣ

6 σχόλια:

  1. AXA Το μπαλάκι του τένις σε ποια πλευρά είναι τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσαφη έχασες. Είσαι αντιπολίτευση. Δεύτερος. Στους 2. Καλή πενταετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλέξανδρε χαλάρωσε.
    Έχεις πέντε χρόνια μπροστά σου για να κάνεις εποικοδομητική αντιπολίτευση.
    Αυτό που κάνεις τώρα είναι κατινίστικη αντιπολίτευση χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς επιχειρήματα χωρίς να έχεις ενσυναίσθηση του τι λες.
    Ποιός θα σου παραδώσει μελέτη 750..000 € όταν εσύ τον έχεις δώσει μόνο 50.000€;
    Τι αρλουμπες αραδιάζεις;
    Και πες στον Χρυσανθιδη να μην το παίζει έξυπνος και ειδήμων στην Δημοτική επιτροπή, τα θέματα που θέτει δεν έχουν σημασία και είναι θέματα διαδικασίας και όχι ουσίας.
    Εξυπνάδες πουλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εσενα η εποικοδομητική αντιπολίτευση είναι τι; Να κάνει σαν την προηγούμενη αντιπολίτευση που κιχ δεν έβγαζαν; Ωραια δημοκρατική αντίληψη είναι αυτή !

      Διαγραφή
  4. Ο Χρυσάφης, που έτρεχε μόνος του στις εκλογές και ήρθε δεύτερος, ο Δήμαρχος που κατέστρεψε την κολύμβηση στις Σέρρες, έχει το θράσος να μιλά για τα Κολυμβητήρια και να κουνα το δάχτυλο. Πόσο αδιόρθωτος και αμετανόητος αλαζόνας είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άθλια προσπαθεια να προσποιηθεί τον θιγμένο. Κάκιστος στο ρόλο που πήγε να παίξει. Πήγε να πει το ποίημα γιατί ήξερε πως δεν υπάρχει φωνή απέναντι του να τον στριμώχνει. Στο τελικό έδειξε πως αυτοκριτική μηδέν. Τον έφαγαν τα κουτσομπολιά είπε γιατί αυτός τα έκανε όλα καλά. Ο άνθρωπος είναι αδιορθωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.