Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : “Απορία ψάλτου βηξ”

 


 

 ¨¨Σε μάγισσες και χαρτορίχτρες ¨¨ ( που λέει και το  λαϊκό άσμα ) πιθανόν να απευθυνθεί η δημοτική αρχη για να βρει το συνολικό ποσό των οφειλών που κληρονόμησε από την δημοτική αρχη των Συμμάχων . Το θέμα απασχόλησε και την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου .Με τον πρώην και την νυν δήμαρχο να ξιφουλκούν χωρίς να συμφωνούν στο ύψος που ανέρχονται οι οφειλές. 

Εντύπωση προκαλεί οτι οι καθόλα αρμόδιοι επί του θέματος που θα μπορούσαν να δώσουν απαντήσεις παραμένουν σιωπηλοί .

Ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλης , που θα έπρεπε να γνωρίζει το συνολικό ποσό των οφειλών του δήμου στις 31.12.2023 .

Οι δύο πρώην πρόεδροι της ΚΕΔΗΣ και του ΟΠΑΚΠΑ κκ Ταιρης και Γάτσιος οι οποίοι αντίστοιχα θα πρέπει να γνωρίζουν ποια ήταν η οικονομική κατάσταση των δύο οργανισμων στις 31.12.2023 .

Γιατι αν δεν γνωρίζουν υπάρχει θέμα .Ή κάνουμε λάθος αναμένουμε τις απαντήσεις

3 σχόλια:

  1. "Ή κάνουμε λάθος αναμένουμε τις απαντήσεις", θυμάσαι που έγραφες για το βλακόμετρο;
    Κάπου - κάπου να το εφαρμόζεις πάνω σου.
    Πρέπει να ξέρεις ότι περνάς με άνεση τα χαμηλά ταβάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού να βγάλει άκρη η Βαρβάρα…. με τους ψεύτες που έμπλεξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο ψεύτρα από όλους η Βαρβάρα... Έλεγε άλλα ποσά και μετά τα πήρε πίσω... Δες το δημοτικό συμβούλιο πως έγλυψε Χρυσαφη και Μισιρλή γιατί κατάλαβε το λάθος της... Τώρα λέει τους έχει σε εκτίμηση... Είναι όλα καταγεγρσμμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.