Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Η πρόταση της ημέρας : Ζητήστε τη βοήθεια του κοινού

 



 

Μάιος 2024 συνεδρίαση δημοτικου συμβουλίου Σερρών . Στον μεγαλύτερο δήμο της ΠΕ Σερρών με τον μεγαλύτερο αριθμό υπαλλήλων και τις καλύτερα ( έναντι των υπολοίπων δήμων ) στελεχωμένες υπηρεσίες.Θέμα συζήτησης τα χρέη του δήμου. Καθως  η προηγούμενη δημοτική αρχη και η παρούσα δεν γνωρίζουν πόσα ειναι τα χρέη του δήμου σε προμηθευτές και εργολάβους .

Οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει ας περάσει από το δημαρχείο να βοηθήσει .Γιατι όπως πηγαίνει το πράγμα θα τελειώσει η θητεία της παρούσας δημοτικής αρχής και ακομη θα μαλώνουν για το πόσα χρωστάει ο δήμος

3 σχόλια:

  1. Το μόνο που δεν αμφισβητείται είναι, ότι τα χρέη που άφησε ο Χρυσάφης ( δηλαδή τα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΈΣΙΑ) είναι πάνω από 1,5 εκ.ευρω.
    Όμως ο Χρυσάφης δεν παραδέχεται, ότι άφησε χρέη. Ναι, τόσο ειλικρινής είναι αυτός ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ο χρυσαφης είπε ότι δεν έκανε ούτε μια ασύμβασιοποιητη δαπάνη. Άρα όλοι εσείς που κάνατε δουλειά με τηλέφωνο από χρυσαφη χρυσανθιδη κτλ κλάψτε τα τα λεφτά σας! Ωραία σας κρέμασε ο δήμαρχος σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τεφτεράκι δεν έχει ο Χρυσάφης; Και να μάθουμε τα χρέη και να μάθουμε και τα ποσοστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.