Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

ΝΟΔΕ Σερρών : Πρωτιά Καραμανλή στον Δήμο Αμφίπολης με εντυπωσιακή άνοδο στην Παλαιοκώμη -Αραμπατζη -Λεονταρίδης οι χαμένοι

 


 

 

 Στον δήμο Αμφίπολης η πρωτιά του Κώστα Καραμανλη σε ότι αφορά τους υποψηφίους βουλευτές της Σερραϊκής γαλάζιας πολυκατοικίας ήταν καθαρή. Εντυπωσιακή η άνοδος του σε σχέση με το 2019 στην Παλαιοκώμη όπου κατέγραψε αύξηση ψήφων της τάξης του 43%. Χαμένοι οι πρώην βουλευτές Αραμπατζη και Λεονταριδης που είδαν τις δυνάμεις του να μειώνονται σημαντικά σε σχέση με το 2019

 

 


 

3 σχόλια:

  1. Δηλαδή σε επίπεδο τοπικών στελεχών της Ν.Δ. φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο κ. Μελίτος έκανε καλή και επίμονη προσπάθεια στην Παλαιοκώμη, τιμώντας στο έπακρο τον κ. Καραμανλή, σε αντίθεση με τον κ. Φραστανλή ο οποίος απ΄ ότι φαίνεται παρόλες τις δημόσιες θεατρινίστικες δηλώσεις συμπαράστασης μοίρασε, μαζί με τους συνεργάτες του, στα τρία τις ψήφους της Ν.Δ. στερώντας το ηθικό και αριθμητικό πλεονέκτημα του κατά γενική ομολογία "ευεργέτη" του Δήμου Αμφίπολης, όπως και ολοκλήρου του Ν. Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί περίμενε κανείς έντιμη και καθαρή εκλογική συμπεριφορά από τον Φραστανλή στον Δήμο Ροδολίβους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Δήμο Κορμίστας (Ν. Μπάφρα - Κορμίστα) εκατοντάδες μέτρα ασφαλτοστρώσεων, δώρο του Υπουργού Καραμανλή, εκτιμήθηκαν, σύμφωνα με τους αριθμούς, με ξεκάθαρη στήριξη άλλου βουλευτή.
    Ανδρέας Παπανδρέου: "ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.