Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Η υπενθύμιση της ημέρας : Είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και όχι πάρκινγκ κ αντιδήμαρχε

 


 

 Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση μας για την Ν Νικολάου ο αντιδήμαρχος κ Νυχτοπάτης απάντησε οτι ξεκίνησαν οι εργασίες για την αναβάθμιση ( όπως γράφει ) των σιντριβανιών .Τώρα το πως αναβαθμίζεται κάτι που δεν λειτουργεί είναι ένα ερώτημα. Όμως ο κ αντιδήμαρχος δεν απαντά στο τι θα γίνει με τα σπασμένα κολονάκια. Γιατι  αν του διαφεύγει είναι δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και όχι πάρκινγκ

 

 

 


 

1 σχόλιο:

  1. Αχ ναι βρε, ας αποκαταστήσουν τις αστοχίες στα συντριβάνια. Το έκαναν με μεγαααααλη επιτυχία στα συντριβάνια της δυτικής Θράκης που ανάθεμα κι αν λειτουργούν. Κοιτονται εκεί σπασμένα, ξεκολλημενα, ξεχαρβαλωμενα, να τρέχουν τη μία μέρα δύο βρύσες από δω και μια από κει, τη άλλη μέρα τρεις από δω, την παράλλη 1 από δω κι ενας πίδακας από απέναντι, την μεθεπόμενη μια βρύση από δω και δύο πίδακες από κει, ο ένας με ύψος 20 εκ και ο άλλος να πετάει νερό στα 2 μέτρα στο δρόμο, ξαφνικά πάνω στα αυτοκίνητα! Έρχονται μέρα παρά μερα , δεν μπορώ να πω, και παλεύουν με τις ωωωρες να τα ρυθμίσουν, αλλά ...ντιπ αρρυθμιστα τα έρμα! Και η βρώμα καλά κρατεί, και τα νερά να τρέχουν από διαρροές στο δρόμο, και τη βροχα να πέφτει στρεΐτ θρου , και εχει πεθάνει κι ο Ζαμπετας να τους κάνει ένα ΟΟΟΟΑΑ μπας και συνέλθουν. Φυσικά το χαλι αυτό δημιουργήθηκε εν τη γεννεσει του (για να προλάβω τον φωτογενή υπευθυνο) και η ανικανότητα, η προχειροδουλεια και το δε βαριέσαι, καλά κρατούν και μας χειροκροτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.