Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Συμμαχία Σερραίων : Γεύμα με μήνυμα

 


 

Ταραγμένες οι θάλασσες στην χώρα των Συμμάχων τις τελευταιες ημέρες ( με την αμφισβήτηση του επικεφαλης να χτυπάει κόκκινο )  και ο πρώην δήμαρχος  στέλνει το μήνυμα του με την φωτογραφία από το γεύμα του με τους δημοτικούς συμβούλους Γιαννη Τουρτουρα , Μιχάλη Βαφειάδη και τον πρώην πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ κ Σάββα Ρίζο .Στους δυο δημοτικούς συμβούλους , αν προσθέσουμε και τους κ Μισιρλη, Χράπα , Ηλιοπουλου , Ταϊρη ,Πάνου , Χρυσανθιδη .Ο κ Χρυσάφης φαίνεται οτι προς το παρόν απολαμβάνει της αποδοχής της πλειοψηφίας των 12 δημοτικών συμβούλων της παράταξης του

Διαβάστε  το σχολιο του επικεφαλης της Συμμαχιας

Με την καλύτερη παρέα...
Γιατί οι φιλίες που κρατούν χρόνια είναι αυτές που αξίζουν...

7 σχόλια:

  1. Λοιπόν. Είμαι άνθρωπος ο οποίος στήριξε τη υποψηφιότητα Χρυσάφη και το 19 και τώρα. Όμως νομίζω πλέον πως ο πρώην δήμαρχος πρέπει να αντιληφθεί τις εξελίξεις και ώριμα να αποφασίσει πως πρέπει να κάνει στην άκρη και να δώσει χώρο στην επόμενη ημερα. Δείχνει να μην έχει αντιληφθεί πως η ήττα ήταν προσωπική και όχι των στελεχών του. Κύριε Χρυσάφη σταθείτε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων δεν έχει προηγούμενο η ικανότητα σας να μην αντιλαμβάνεστε τους λόγους για τους οποίους ηττήθηκε η συμμαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν εσύ στήριξες Χρυσάφη εγώ είμαι αστροναύτης.
      Όλοι εσείς εδω που πολεμήσατε την Συμμαχία αυτά τα χρόνια τώρα το παίζετε τεθλιμενες χήρες.

      Διαγραφή
    2. Μπορούμε εάν θέλεις να κάνουμε μια συζήτηση επί παντός επιστητού για να καταλάβεις πως όντως στήριξα Χρυσάφη δύο φορές. Εάν δεν είσαι ο ίδιος ο πρώην δήμαρχος η ανθρωπος της οικογένειας του τότε σιγουρα στήριξα πιο πολύ από εσένα τη δημοτική του αρχή.

      Διαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης συνεχίζει τα επικοινωνιακα show. Τελικά ο
    άνθρωπος δεν αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή οι κύριοι Κατιρτζογλου, Καρακολίδης και Χαλκιοπουλος δεν στηρίζουν τον Χρυσαφη;;
    Ουαι τοις ηττημενοις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφιγμένα χαμόγελα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλην Μισιρλή ρώτα όλους όσους ανέφερες έναν έναν να σου πουν την γνώμη τους για τον Χρυσαφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.