Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Απογοητευτική αφωνία για τον βαλλόμενο Κ. Καραμανλή

 




Που είναι οι «πολλαπλώς  ευεργετηθέντες»;

Παρακολουθούμε, μαζί με τον Ελληνικό λαό, την απίστευτη ανθρωποφαγία που έχει στηθεί από την πλευρά των, κάθε είδους και αφετηρίας, συμφερόντων εναντίον του πρώην Υπουργού, συντοπίτη μας Κ. Καραμανλή.

Η κυβέρνηση και κάποιοι ψυχωμένοι υπουργοί της δίνουν τον αγώνα της αντίκρουσης της πρωτοφανούς προπαγάνδας.

Εμείς παρουσιάσαμε την νηφάλια επιχειρηματολογία γύρω από το ζήτημα. Προκαλεί, όμως, αγανάκτηση η στάση  τοπικών «παραγόντων» που ωφελήθηκαν  πολλαπλά από τον πρώην Υπουργό – μερικοί οφείλουν και τις προβεβλημένες θέσεις που κατέχουν στον Κ. Καραμανλή.

Σε μία φάση που περισσεύουν η εχθροπάθεια , η διαστρέβλωση, η στρεψοδικία  και τοπικά στελέχη των  «απέναντι» δίνουν το παρόν στο «λαϊκίστικο μεροκάματο», οι πολλαπλώς ευεργετηθέντες, οι συνωστιζόμενοι δίπλα του στα τηλεοπτικά και φωτογραφικά πλάνα τις μέρες της δόξας, «λάμπουν» με την απουσία τους, λιποτακτικά άφαντοι την ώρα της δοκιμασίας. Εκκωφαντική η αφωνία τους – μακριά, το θέμα καίει. Παντελής έλλειψη παραταξιακής συνείδησης, αλλά και διαπροσωπικής ηθικής.

Οι πολίτες παρακολουθούν αυτές τις συμπεριφορές και θέλουμε να πιστεύουμε και το Γραφείο του πρώην Υπουργού.

Αλλά αναρωτιόμαστε, οι ίδιοι οι κορδακιζόμενοι «παράγοντες»  δεν ντρέπονται όταν αντικρίζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη;

Δ.Ν.

https://sertharros.gr 

2 σχόλια:

  1. Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθεντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αγαπητοί φίλοι

    Η δημοσιογραφική δεοντολογία επιβάλλει όταν αναδημοσιεύονται κείμενα άλλων, να δημοσιεύονται αυτούσια.
    Αυθαίρετη τιτλοφόρηση σε ξένα κείμενα, που αλλοιώνει το νόημα τους, δεν είναι επιτρεπτή.
    Παρακαλώ για τη σωστή αντιγραφή.

    Δημήτρης Νάτσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.