Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημερας : Γιατι χαιρονται με τις μεταγραφες της Συμμαχιας στην παραταξη Τσιμερικα ???

  


 

 

Μπαράζ ανακοινώσεων υποψηφίων ( νέων ή προερχόμενων από μεταγραφή από άλλες παρατάξεις ) στην Συμμαχία Σερραίων . Μαθαίνω όμως οτι στην απέναντι πλευρά ( στην παράταξη Τισεμρίκα )  αντι να τους φοβίζουν οι ανακοινώσεις ονομάτων προκαλούν ικανοποιήση .Θα μου πείτε άγνοια κινδύνου ή κάτι ξέρουν. Όπως με πληροφορεί ο σμπίρος υπάρχει η εκτίμηση οτι αυτή η μεταγραφολογια  στην οποία έχει επιδοθεί ο επικεφαλης της Συμμαχίας Αλέξανδρος Χρυσάφης σύντομα θα γυρίσει μπούμερανγκ .Αφού και πολλοί μαζεύονται για να διεκδικήσουν λίγες θέσεις ( στους δύο ο ένας κερδίζει ) όποτε κάποιοι θα αρχίσουν τις δεύτερες σκέψεις για το αν τελικά είναι υποψήφιοι. Ενω ήδη έχει αρχίσει μια γκρίνια εντός της Συμμαχίας .Καθώς διαπιστώνουν οτι την επόμενη μέρα των εκλογών ( αν τις κερδίσουν ) .Απο αυτους ( 18 εκλεγμένοι ) που στήριξαν τον δήμαρχο το 2019 λίγοι εως ελάχιστοι θα βρουν θέση στο κυβερνητικό σχήμα .

 

ΥΓ : Το 2019 ο Στέφανος Φωτιάδης δημιούργησε ντριμ τιμ υποψηφίων με πολλά βαριά χαρτιά .Τα οποία αποδείχθηκαν πολύ ελαφρια στην κάλπη.

 

ΥΓ : Να θυμίσουμε οτι οι προερχόμενοι από την παράταξη Φωτιάδη δοκίμασαν την τύχη τους 3 φορές ( 2010-2014-2014  ) και τις τρεις φορές ο Σερραικος λαός δια της ψήφου τους ειπε ΟΧΙ 

Ενω οι προερχόμενοι από την παράταξη Αγγελιδη αν και κυβερνούσαν κατάφεραν μετά βίας το 2019 να  περάσουν το 10%

 

8 σχόλια:

  1. Ο Χρυσαφης θα βγάλει 21 συμβούλους, η Βαρβάρα τον εαυτό της και αλλους 7-8, ο τσιμερικας τον ίδιο και άλλους 3-4 και 1 το κκε.
    Αυτή είναι η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
    Κρατήστε το αυτό και τα λέμε μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα κανέναν δεν θα εκλέξει ο Τσιμερικας! Τι λες ρε φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή σε ταΐζει ο Αλέκος!

      Διαγραφή
  2. Η μόνη διαφορά τον Φωτιάδη δεν τον ήθελε ο κόσμος πλέον και η παράταξη του Αγγελίδη δεν είχε τον ίδιον επικεφαλής αλλά τον αραμπατζή μεγάλη διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιολογημενα χαίρονται στην παράταξη Τσιμερικα για τις μεταγραφές που κάνει ο Χρυσάφης, γιατί όλο αυτό το θέμα και αυτά τα πρόσωπα που σέρνονται για μια θεσούλα χωρίς ηθικές αναστολές, προκαλούν αηδία στους Σερραίους δημότες. Θα φάνε μαύρο στις δημοτικές εκλογές που θα το ευχαριστηθεί η ψυχούλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα μεγάλα ονόματα της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν προσχωρήσει στον κ. Χρυσαφη! Κάτι λέει αυτό! Ηγεμονικός Χρυσαφής με τρομερό επιτελείο, χάρμα οφθαλμών. Ήδη η πόλη έχει αλλάξει (λουλούδια) και έρχονται έργα. Πολλά έργα παιδιά. Ψηφίστε τους.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρονται γιατί ως σοφρωνες διεκδικητές του θώκου,θα παρουσιάσουν έναν συνδιασμό αμιγώς νεοδημοκρατικό με ελαφρυ πασπαλισμα αλλογενών που θα είναι άκρως ελκυστικός στους αναρίθμητους ψηφοφόρους της ΝΔ στα Σέρρας σε σχέση με τους ακραιφνης πασοκμουτρους που εξύβριζαν προεκλογικά αυτόν που τώρα υποτακτικά γλύφουν ,σκυμμένοι στα 4 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερή πολιτική σκέψη! Ξέρετε κανέναν που ενώ μπορεί να είναι με τον νικητή και μέσα στο κυβερνητικό σχήμα, να θέλει να πάει με τον χαμένο και να διακινδυνεύσει να τον φάει η μαρμάγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχος θα είναι ο χρυσαφης και την διαφορά θα την κάνουν τα χωριά και θα το δείτε εδώ θα ήμαστε, δεν μας ξέχασε 4 χρόνια ότι θέλαμε το είχαμε και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε γιατι;;; γιατί δεν ήμαστε αχάριστοι απλά Αλέκο σε θέλουμε ξανα δήμαρχο ο μόνος που δεν ξέχασες τα χωριά του Δήμου εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.