Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Στις Σέρρες η πρόεδρος του Αρείου Πάγου

 


 

 

 

Μετά τις 3 το μεσημέρι θα βρίσκεται την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις Σέρρες,  η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου  Μαρία Γεωργίου, μετά από πρόσκληση του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Παναγιώτης Καρίπογλου επιβεβαίωσε την πληροφορία για την επίσκεψη της κ. Γεωργίου στις Σέρρες , η οποία θα έχει – όπως είπε ο κ. Καρίπογλου-  συνάντηση με του Σερραίους Δικαστικούς και μέλη του Δ.Σ του Δικηγορικού Συλλόγου.

Στο ερώτημα ποια ζητήματα θα τεθούν από την πλευρά του Συλλόγου τους, ο κ. Καρίπογλου τόνισε, πως υπάρχει ανάγκη στις Σέρρες αύξησης του αριθμού Πρωτοδικών και ενός Εισαγγελέα για τις ανάγκες των Σωφρονιστικού Καταστήματος Νιγρίτας, θέματα που  θα θέσουν στην κ. Γεωργίου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις Σέρρες.

https://www.ertnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.