Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Πότε θα ανοίξει ????

 




Σε νέες περιπέτειες μπήκε το κτήριο του κολυμβητηρίου Σερρών στη κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, καθώς πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 μετά τους ισχυρούς θυελλώδεις ανέμους που έπληξαν την περιοχή, ξεκόλλησε η μόνωση της οροφής  με αποτέλεσμα να έρθει να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα που ζητά επίλυση.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Γιάννης Γάτσιος  κατά τη διάρκεια σημερινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε ενημέρωσε στην νέα Δήμαρχο κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα αλλά και τους συνεργάτες της για την πορεία των έργων που αφορούν το κολυμβητήριο. Σύμφωνα με τον πρόεδρο  όλα ήταν έτοιμα ώστε να προχωρήσει η αρμόδια υπηρεσία στον απαιτούμενο έλεγχο  για να δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία του.

Η μισή οροφή του κολυμβητηρίου όμως που τώρα έχει μείνει χωρίς μονωτικό υλικό αλλάζει τα δεδομένα  και οι τεχνικές υπηρεσίες καλούνται τώρα να βρουν τρόπο να αποκαταστήσουν το συντομότερο τη νέα ζημιά . 

 

 https://epiloges.tv/

4 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.