Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Δήμος Σερρών : ¨¨Έγραψε ¨¨ ο Παύλος Φαρμάκης

10 με τόνο παίρνει η απάντηση του υποψηφίου δημάρχου
Σερρών κ Παύλου Φαρμάκη στην ερώτηση ποιον πολιτικό έχει ώς πρότυπο . Σπάζοντας τα κλασικά στερεότυπα και τις κλισε απαντήσεις ο κ Φαρμάκης ανέφερε ως πρότυπο τον Έλληνα και την Ελληνίδα της διπλανής πόρτας που δίνει καθημερινά την μάχη της επιβίωσης .Και πράγματι η απάντηση είναι βαθιά φιλοσοφημένη και δείχνει γνώση της πραγματικότητας. Γιατί όταν ένας άνθρωπος ( που δυστυχώς σήμερα είναι η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ) καταφέρνει να βγάζει τον μήνα με 300 ,400 ,500 ευρώ .Ε... κάτι θα ξέρει να διαχειριστεί με σύνεση και ορθολογισμο τα οικονομικά ενός δήμου

10 σχόλια:

  1. Λες έτσι να είναι;
    Άλλο να κόβεις ένα κιλό κιμά και λίγες σπαλομπριζόλες
    Και άλλο να θέλεις να πουλήσεις Αυτοδιοίκηση, κάτι με το οποίο δεν ασχολήθηκε ποτέ.
    Της μιάς βραδιάς σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 χρόνια Γραμματέας της Νομαρχιακής του ΚΚΕ, λες να μην ασχολήθηκε με τα κοινά;;;; Σε ενοχλεί όμως που είναι άνθρωπος της πιάτσας και ξέρει πόσο δύσκολο είναι να αγοράσει σήμερα ένας άνεργος, ένας εργάτης, ένας συνταξιούχος έναν κιλό κιμά.
    Αλλά με τέτοια μυαλά που κουβαλάς εσύ και κάποιοι άλλοι, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο Ήλιος θα χουμε. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, γιατί όταν μιλάμε για πόλη μιλάμε για τους ανθρώπους της, αυτούς που την χτίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Οταν δεν έχουμε επιχειρήματα αρχίζουμε την σπέκουλα της απαξίωσης! Κριτική χειρίστου είδους η αναφορά σε σπαλομπριζόλες. Είναι πιο must η δουλειά των δύο κρατικοδίαιτων υποψηφίων? Ή θεωρείτε ότι οι προθέσεις κάποιων είναι πραγματικά η Αυτοδιοίκηση και όχι το ..σκαλοπάτι που προσφέρει για τα περαιτέρω? 'Ενας νέος άνθρωπος, ο οποίος δουλεύει σκληρά σε ελεύθερο επάγγελμα και αποφασίζει να ασχοληθεί με τα κοινά αξίζει τουλάχιστον τον σεβασμό μας, συμφωνούμε δεν συμφωνούμε με αυτά που πρεσβεύει. Και στην τελική εδώ είμαστε και θα τον κρίνουμε αν είναι καλός στην αυτοδιοίκηση, σε όποιο πόστο την στείλουμε εμείς οι δημότες.
    Αλήθεια οι δύο υποψήφιοι, που μάλιστα έχουν την εύνοια των δύο μεγάλων κομμάτων, πότε ασχολήθηκαν με την αυτοδιοίκηση? Ο έτερος σωτήρας, των πολλών πράγματι βραδιών, γιατί κίνησε γη και ουρανό όταν έπρεπε να επιστρέψει στην δουλειά του? Ο τρίτος σχηματισμός τι έχει να προσφέρει εκτός από την στείρα αντιπολίτευση? Για τον τέταρτο τι να πω, έχει μεγάλη επιτυχία και εδώ και σε παλαιότερο Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο που ερώτηση ήταν "Ποιός είναι για σας ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ πρότυπο"... Πάλι ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ το παιδί.
    Πάλι Μηδέν στην Εκθεση Ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά μην κάνετε τον Φαρμάκη λαϊκό
    ήρωα Επειδή ήταν γραμματέας του ΚΚΕ που έγινε η ουρά της Νέας Δημοκρατίας.
    Λες να έχουμε έναν ντόπιο ΤΣΕ Γκεβάρα και να μην το έχουμε καταλάβει;
    Από τις αναρτήσεις που έκανε παραπάνω, πολλά συμπεράσματα βγάζεις για το μυαλό που κουβαλά και για το μένος που έχει .
    Μόνο εξυπνάδες ανεφάρμοστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Πολιτική είναι συμπυκνωμένη έκφραση της οικονομιας και η ανώτερη μορφή πάλης των δύο βασικών τάξεων (Αστοί και προλετάριοι), άρα οι πολιτικοί εκφράζουν ένα από τα δύο στρατόπεδα, επομένως η απάντηση του ήταν πολύ σωστή, καθώς στην χώρα μας κανέναν πολιτικός δεν βρέθηκε στην εξουσία που να εκπροσωπεί τα συμφέροντα του λαού, παρά μόνο τα συμφέροντα της αστικής τάξης. Δεν θέλει πολύ μυαλό.όρθος διαλεκτικός τρόπος σκέψης. Μάλλον άλλος δεν μπορεί να καταλάβει το θέμα.
    Άλλος ένας ασκετος σε σχέση με τον διαλεκτικό υλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μονίμως εκτός θέματος και πραγματικοτητας, η Λαϊκή Συσπείρωση Σερρών προεκλογικά. Έναν Σερραίοι πολίτη τον ενδιαφέρει πως θα κλείσουν οι λακκούβες, όχι πως θα διώξουμε το ΝΆΤΟ από την περιοχή. Αν μπορούσαν να αποτιναξουν από πάνω τους την "ξύλινη" γλώσσα του ΚΚΕ, η ΛΑ.Σ θα είδε πάνω από 10% στο Δήμο Σερρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον Ανώνυμο 5:43 Ψήφισε εσύ με κριτήριο τις λακκούβες, αλλά όταν θα έρθει το ΝΑΤΟ να κανει μακελειό στην περιοχή τα επόμενα χρόνια, γιατί αυτό φαίνεται με βάση τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ. Στις πρώτες λακκούβες πρόσεξε μην πέσεις και εσύ και ο δήμαρχος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.katiousa.gr/apopseis/ekei-pou-kyvernisan-oi-kommounistes-dimarchoi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.