Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Το πλήρωσαν ακριβά οι Σερραίοι κ Σίμογλου

 


 

 

 

 Στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη φιλοξενήθηκε ο ιατρός κ Σιμογλου ( πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και πρώην υποψήφιος δήμαρχος ). Μπορεί ο ιατρός να φιλοξενήθηκε με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του.     Όμως η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην  έχει και πολιτική χροιά .Ο κ Σιμογλου αναφέρθηκε στο κέντρο καταπολέμησης κουνουπιών. Το οποίο όπως είπε πρόσφερε πολλά στον νομό  ( και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του ). Μόνο όμως που οι Σερραιοι ( γιατρε )  το πλήρωσαν λιγάκι ακριβά ( δεν ήταν μόνο το τέλος που είχε επιβληθεί στο ΚΤΕΟ το κουνουποσημο ) .Αλλά και του οτι όταν έγινε το κλείσιμό των βιβλίων το έλλειμμα προκάλεσε ιλίγγους

1 σχόλιο:

  1. Εκτός των άλλων όμως είναι αλήθεια, ότι το Κέντρο Καταπολέμηση Κουνουπιών που ίδρυσε ο Σιμογλου έκανε δουλειά. Όσο λειτουργούσε σε επίπεδο Νομού δεν είχαμε κουνούπια. Από τότε που το πήρε η Περιφέρεια μας τρώνε τα κουνούπια κάθε καλοκαίρι. Περιφέρεια και Αντιπεριφερεια απέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.