Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Σύριζα Σερρών : Σε γραμμη Κασσελακη, Καρπουχτσης- Αβραμάκης ????

 


 

 Στηρίζουν τις επιλογές του προέδρου του Σύριζα Στέφανου Κασσελάκη οι δύο πρώην Σερραιοι βουλευτές του Σύριζα Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Καρπουχτσης καθώς δεν υπογράφουν επιστολή που υπογράφουν 87 βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία στρέφονται κατά του Στέφανου Κασσελάκη, εν αναμονή των συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας, την ερχόμενη Πέμπτη, και της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

8 σχόλια:

  1. Και οι 2 δεν είναι μέλη της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για αυτό και δεν υπέγραψαν . Ειδικά ο Λευτέρης που είναι Τσιπρικός θα βγει στο αντάρτικο πιστεύω σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταγραφή το λέμε: "οι δύο πρώην Σερραιοι βουλευτές" --->>> "οι δύο Σερραίοι πρώην βουλευτές", για να μην μας ρωτάνε, πού έκαναν (αν την έκαναν - μας άφησαν μόνους) μεταδημότευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο μαλακια πχια.Ο καρπουχτσης πρώην βουλευτής;Τι της μιας ημέρας;και ούτε καν ολόκληρης.Αει σοβαρευτείτε εκεί
    ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γ. Παπαγιάννης έχει πλέον το πάνω χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ . Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει τον Κασελάκη θα τον στείλει στα γκουλάκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ - ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ .
    Η ΧΗΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Λευτέρης είναι πολιτικός παραγιός του Νίκου Παππά. Θα κάνει ότι του πει ο 13-0. Ο Κωστάκης Καρπουχτσής βουλευτής θέλει να γίνει. Και με τον διάολο θα πάει αρκεί να το πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αβραμάκης θα τους πατήσει. Έχει γίνει ο πιο δυνατός Κασσελίστας κοντά στη νέα εξουσία, και ο πρόεδρος θα τον ανταμείψει. Πρωτιά στο νομό. Θα τρίβετε τα μάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.