Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Δήμος Βισαλτιας : Άκυρη η απόφαση για τον ορισμο Δ.Σ στην ΔΕΥΑΒ

 

 




Άκυρη κρίθηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας Θράκης η απόφαση του δημοτικου συμβουλίου Βισαλτίας σχετικά με τον ορισμό των μελών του διοικητικου συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης . Η απόφαση κρίθηκε άκυρη σε οτι αφορά τον περιβαλλοντικό ή κοινωνικό φορέα ο οποίος συμμετέχει με εκπροσωπο του στο Δ.Σ .Σήμερα το απόγευμα συνεδρίασε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να προχωρήσει στον ορισμό νέου διοικητικου συμβουλίου

8 σχόλια:

  1. Ο ειδήμων Σοφοκλής τι ρόλο παίζει;
    Δεν το είδε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι επειδή η νέα δημοτική αρχή πήρε συνεργάτες "μερσεντές " ενώ η προηγούμενη είχε "ζάσταβα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η προηγούμενη δημ.αρχη δεν ζασταβα αλλά επιπέδου τρίκυκλο άντε γειά

      Διαγραφή
    2. Επειδή σε κάθε περίπτωση πρέπει να λέγεται όλη η αλήθεια θέλω να υπογραμμίσω τα παρακάτω:
      1. Η απόφαση αυτή ευλόγως ελέγχθηκε και από τον Γενικό Γραμματέα. Αλλά όμως για τους σχολιάζοντες, τίθεται το ερώτημα, δεν ήταν αυτοί που ομοφώνως την επικύρωσαν δια της ψήφου τους? Ποιες επιφυλάξεις εξέφρασαν ?
      2. Δεν γνωρίζουν κάποιοι εκ των συμβούλων ή άλλων, ότι η ίδια σύνθεση του συμβουλίου της ΔΕΥΑΒΙ ήταν αυτή που εγκρίθηκε το 2019 από την Αποκεντρωμένη κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο?
      2. Για τον τρόπο που έκρινε η Αποκεντρωμένη και πως, την ίδια απόφαση πριν και τώρα, ας το αφήσουμε για τους περισσότερο επαΐοντες και δεν επιθυμώ προς το παρόν να το σχολιάσω .

      Όμως η διαχρονική πορεία και η αξιοσύνη όλων μας σε μια μικρή κοινωνία που ζούμε, είναι ανεξίτηλα γραμμένη και δεν αμαυρώνεται με κορόνες και απαξιωτικές εκφράσεις κάποιων που διακατέχονται από αισθήματα κακεντρέχειας.
      Γι΄αυτούς άριστη εφαρμογή μπορεί να τύχει η ρήση των προγόνων μας, ΄΄κρείττον του λαλείν το σιγάν΄΄

      Διαγραφή
  3. Είναι φανερό ότι περιμένετε στη γωνία απο τόσο νωρίς για να δείτε λάθη. Ψάξτε λίγο γιατί δεν ξεχνάμε τόσο εύκολα την ακύρωση των 30 αποφάσεων απο το Δημ. Συμβούλιο του Ελεγκτικού ? Μη βιάζεστε να κρίνετε τόσο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε μου θα ήταν καλό να ανεβάζεις όλα τα σχόλια όχι μόνο των φίλων σου ? Δεν ανεβάζεις σχόλια που κάνουμε επιλεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aγαπητέ καλό είναι να εμφανίζονται όλα τα σχόλια όχι μόνο κάποια που ίσως εξυπηρετούν ολίγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο του κ. Μασλαρινού ακυρώθηκαν 31 αποφάσεις με την φροντίδα του υποψηφίου του κ. Δουβίτσα. Ο ίδιος το έτρεξε και το κέρδισε. Τότε ήταν απέναντι στο πρώην δήμαρχο φυσικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.