Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Το πάθημα να γίνει μάθημα

 


 

Η έγγραφη διάψευση  (  στο θέμα των απευθείας αναθέσεων σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης  ) από τον σύλλογο των Διπλωματούχων Μηχανολόγων και Ηλεκτρολόγων Σερρών  των όσων ισχυρίστηκε η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιαγκα .Θα πρέπει να ειναι η αφορμή για να πάψει να εμπιστεύεται με κλειστά μάτια κάποιους εκ των συνεργατών της .Γιατι η δήμαρχος δεν ήταν αυτή που έκανε την έρευνα. Υπάρχουν αντιδήμαρχοι , εντεταλμένοι σύμβουλοι .Κάποιος ή κάποιοι εξ αυτων ( σε συνεργασία με τις υπηρεσίες ) μετέφεραν στην δήμαρχο τα οσα υποστήριξε και την εξέθεσαν

5 σχόλια:

  1. Επιμένεις πως δεν ήξερε και όμως και ήξερε και την ευθύνη πρέπει να αναλάβει. Έτσι κάνουν οι αρχηγοί, δεν ψάχνουν φταίχτες, πολύ περισσότερο στους υπηρεσιακούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E και; Θα υπάρξουν κυρώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα όργανα είχαν αρχίσει καιρό τώρα. Η ίδια δεν ακούει. Η τετράδα μια χαρά κάνει τη δουλειά και τις απευθείας αναθέσεις. Βέβαια το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κόκκινα πονηρά χαμόγελα, και μερτικά σε φιλαράκια χρόνια πολλά. Άρα το παιχνίδι είναι στημένο. Μπράβο στο σύλλογο που τους έκανε βούκινο . Η αρχή και επίσημα έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που είναι ο ανώνυμος σχολιαστής διορθωτής αναρτήσεων του blog, να μας επισημάνει ότι είναι λάθος οι τελείες στο κείμενο, για να ακυρώσει τον αντίκτυπο από τη νέα πατάτα της Δημοτικής Αρχής.
    Προφανώς πήγε θάλασσα και δεν το διάβασε ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήξερε πολύ καλά αλλά η κυρία όταν δεν την συμφέρει θέλει να κάνει την 🦆, συνήθεις τακτική. μόνο που οι δικαιολογίες και τα ψέματα στέρεψαν πλέον Μπάρμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.