Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Απελπιστικά μόνος

 



Είτε συμφωνείτε είτε διαφωνείτε , κοινή διαπίστωση οτι στους πρώτους έξι μήνες της δημοτικής αρχής . Ο μόνος που κάνει δύσκολη την ζωή των ΕΝΤΟΣ από την πλευρα της Συμμαχίας ειναι ο κ Χρυσανθιδης .Ο οποίος ειδικά στις συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής κάθε φορά αποδομει το αφήγημα της δημοτικής αρχης . Δεν ειναι τυχαίο οτι η δήμαρχος αν και επέλεξε να μην κρατήσει την θεση της προέδρου της επιτροπής ,  ειναι παρούσα σχεδόν σε όλες τις συνεδριάσεις. Ενω ο ειρωνικός τρόπος που επιλέγει να απαντά στις ενστάσεις του πρώην αντιδημάρχου δείχνουν έλλειψη επιχειρημάτων .

ΥΓ : Αν οι του επικοινωνιακού επιτελείου την έχουν συμβουλεύσει να ακολουθήσει την συγκεκριμένη τακτική . Να γνωρίζει η δήμαρχος οτι έχει αρχισει από μόνη της να αποδομει το πολιτικό της προφίλ .


6 σχόλια:

  1. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΟΥΠΩΣΕΙ!!!!!!!!!!ΜΕ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ!!!!!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΙ ΣΕ ΔΡΙΓΚΑ ΚΑΙ ΓΑΤΣΙΟ.....ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμμαχοι του Serresbomb μπορεί να προσπαθείτε να ενθαρρυνετε και υποκριτικα να κολακεύετε τον Χρυσανθιδη για να πολεμά την δημοτική αρχή Μητλιαγκα, αλλά αυτό που καταφέρνετε τελικά είναι να ξεφτιλιζετε ακόμη περισσότερο τον Χρυσανθιδη, διότι ο καημένος δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και αρκείται σε διαδικαστικά θέματα με τυπολατρια και με μεγάλη δόση εμπάθεια και μιζέριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθόλου μόνος ο καναλάρχης. Έχει και τον αθλητικό. Και οι δυο με χούγια και χαμένη αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρθε η ώρα του Βασίλη Χρυσανθιδη! Ο μόνος άξιος, ας γίνει η υπέρβαση, ας γίνει το μεγάλο βήμα, είναι ο πιο ικανός για υποψήφιος Δήμαρχος! Οι άξιοι πρέπει κάποτε να επιβραβεύονται!, μόνο τότε θα υπάρχει ελπίδα για το αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ η δήμαρχος στον λόγο της ρήτορας ΧΑ ΧΑ μην τρελαθουμε, πάτε να μας την κάνετε την ανύπαρκτη το μόνο που ξέρει ειρωνεία και αλαζονεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδή θέλετε να μας την παρουσιάσετε ως Παναγία, τα παιδιά των αντιδημάρχων γιατί τα πήρανε από τα κοβιντ και τα πήγε άρον άρον στην δευας;;; Εάν δεν γνωρίζετε ρωτήστε και μάθετε η αξιοκρατία της Μπάρμπι και τα ρουσφέτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.