Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Ο δήμος Σερρών και η Λαμια

 


 

 

Κείμενο Παύλος Μουζάς

Παρακολουθώντας αγώνες κολύμβησης  είχα την τύχη να βρεθώ στην Λαμία 
Βρέθηκα στο κολυμβητήριο τους και πόνεσε η ψυχή μου βλέποντας ένα σύγχρονο κολυμβητήριο δύο δεξαμενών με αποσπώμενο σκέπαστρο τελευταίας τεχνολογίας . Αναρωτιόμουν πόσο περισσότερη δραστήρια και προκομένη δημοτική αρχή έχει αυτή η πόλη σε σχέση με την δικιά μας πόλη που προσπαθεί εδώ και δεκαετίες (2000 - 2024) να αποκτήσει ένα κολυμβητήριο .
Για τον λόγο του αληθές οι παρακάτω φωτογραφίες  
 



 

5 σχόλια:

  1. Αυτό το κολυμβητήριο/προπονητήριο προσπαθεί να κάνει η Μητλιάγκα, αλλά της βάζουν τρικλοποδιές. Δεν τους αρέσει η μελέτη, δεν τους αρέσει που δεν είναι έργο Καραμανλή, δεν τους αρέσει που δεν το σκέφτηκε το τζιμάνι ο Χρυσάφης, δεν τους αρέσει να πάμε μπροστά. Ξυπνήστε άρχοντες της πόλης ( έξω και μέσα στη δημοτική αρχή), κι αφήστε επιτέλους τη νέα δήμαρχο να βρει τα πατήματά της και να κάνει την προσπάθειά της. Για κάποιο λόγο ο κόσμος την εμπιστεύτηκε ( ναι, δεν έχασε ο Χρυσάφης, κέρδισε η Βαρβάρα). Ξεκολάτε κι αφήστε αυτόν τον τόπο να πάει μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας και τους λόγους που την ψήφισαν;

      Διαγραφή
  2. "Ο δήμος Σερρών και η Λαμια", συγκρίνεις έναν ΟΤΑ με μία πόλη;
    Συγκρίνεις πορτοκάλια ολόκληρα, με πορτοκάλια καθαρισμένα;
    Έχει τρικυμία εν κρανίω;
    Μάθε πρώτα να εκφράζεις αυτό που έχεις μέσα σου και μετά πιάσε την κριτική των πάντων.
    Μπουχτήσαμε από την ανοησία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑ ΧΑ κέρδισε η Μπάρμπι, 6 μήνες βλέπουμε την έπαρση πλέον και την αλαζονεία, καμία φωτογραφία θα μας βγει καιρό εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς όμως έχουμε τον ειδικό σε θέματα αθλητισμού ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. Τρεμετε γατάκια λαμιωτες. Βασίλη παρε θέση κι εξήγησε σε παρακαλώ στην πλεμπα γιατί έχουμε κλειστό κολυμβητήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.