Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Σε εταιρεία των Αθηνών με απευθείας ανάθεση η Σύνταξη Επιχειρησιακού σχεδίου για τη διαχείριση αδέσποτων ζώων

 


 

Απευθείας ανάθεση   για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο:"Σύνταξη Επιχειρησιακού σχεδίου για τη διαχείρηση αδέσποτων ζώων του Δήμου Σερρών" προϋπολογισμού 6.800,00€ χωρίς Φ.Π.Α και 8.432,00€ με Φ.Π.Α.

 

 ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ


5 σχόλια:

  1. "με Φ.Π.Α.", εδώ που αντιγράφεις τις αξίες καθαρή και με Φ.Π.Α., σπάζεις κάθε βλακόμετρο. Έχεις ακούσει την φράση "η άχρηση πληροφορία της ημέρας";
    Λες και απευθύνεσαι στον ταμία του δήμου, που θα σαλιώσει τα δάχτυλα και θα μετρήσει χαρτονομίσμα και κέρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τι ζόρι τραβάς ,που πάντα κάτι βρίσκεις να πεις, μην σου θιξουμε την Δημαρχινα.
      Που ακόμα και για τα σκυλιά προσλαμβανουμε ειδικούς από την Αθήνα... έχεις να σχολιάσεις κάτι;

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι ο συντάκτης της ανάρτησης, γράψε το όνομά σου και είμαι έτοιμος να τα πούμε και για την Δημαρχίνα, που δεν την ανέφερα καν.

      Διαγραφή
    3. Γράψε εσύ το όνομα σου, αφού την έχεις δει συνήγορος της νέας δημοτικής αρχής, που εκπροσωπείται από την εν λόγω κυρία.
      Ή νομίζεις πως δεν καταλάβαμε, ότι είσαι ένα έμμισθο τρόλ σαν την Marka2 ... του ΣΥΡΙΖΑ, που σε κάθε ανάρτηση, θα βρεις να γράψεις ένα σχόλιο, για να την ακυρώσεις, κατά το μυαλό σου.
      Υ.Γ. Και όπως βλέπεις, εγώ προσέχω που βάζω τις τελείες....

      Διαγραφή
  2. Ποια είναι η εταιρεία;
    Ποιο το ιστορικό της;
    Ποια η εμπειρία της;
    Που την βρήκατε στην Αθήνα;
    Ρε μας δουλεύετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.