Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Λεφτά υπάρχουν ...έργα δεν κάνουν ..αλλά φυτεύουν λουλούδια

 


 

 

 

 Γράφει ο Αιρετικός αυτοδιοικητικος

Έγινε και ο απολογισμός της δημοτικής αρχης του δήμου Σερρών για το έτος 2021 .Με αφορμή τα όσα είπε ο δήμαρχος Αλέξανδρος Χρυσαφης . Θα κάνουμε και μεις ένα απολογισμό της δημοτικής αρχής συνολικό στα τρία και κάτι χρόνια.Για να δείτε οτι αν έχουμε δίκιο για την κριτική που ασκούμε στην αντιπολίτευση  η οποία κινείται σε ρηχά νερά .

Λοιπόν έχουμε και λέμε

1. Κλειστό κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας .

Το 2019 επαναεπικαιροποιείται η χρηματοδότηση και προστίθενται ακόμη 1 και κατι εκατομμύρια για σύνταξη νέας μελέτης . Η μπάλα περνά στο γήπεδο του δήμου που θα πρέπει να τρέξει την όλη γραφειοκρατία .Φτάσαμε στο 2023 και ακομη αναμένεται η παραλαβή της μελέτης .Καλώς εχόντων των πραγμάτων οι εργασίες θα ξεκινήσουν το 2024 .Αλλού θα το είχαν χτίσει

2. Νέα γέφυρα Τσέλιου . Πως την λέγαν την τηλεοπτική σειρά ??? Η Χαρα αγνοείται ??

3. Ανάπλαση κοιλάδας Αγίων Αναργύρων  .Χρηματοδότηση από το πράσινο ταμείο. Ανακοινώθηκε πριν 1,5 χρόνια έκτοτε σιωπή

4. Ανάπλαση κοιλάδας Αγιας Βαρβάρας . Οι εργασίες ξεκίνησαν το 2021  και .... δεν τελείωσαν ποτέ ( τουλάχιστον μέχρι σήμερα )

5.  Γήπεδο Πανσερραικου  .Έγκριση Χρηματοδότησης 1 εκατ  πριν 15 μήνες .

Υλοποιήση έργου ... άγνωστο

Και θα σταματήσουμε εδω γιατι υπάρχουν ακομη καμιά δεκαριά έργα τα οποια ανακοινώθηκαν και αγνοουνται . 

Δείγμα της υστέρησης στην υλοποιήση έργου είναι οτι 

αιχμή του δόρατος  είναι τα πολύχρωμα λουλούδια, η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ οι συναυλιες οι γιορτες και τα πανηγύρια .Για τα οποία βέβαια υπάρχουν ενστάσεις σε οτι αφορα το κόστος το οποίο για πολλούς θεωρείται υπερβολικό

Το τι θα προλάβουν να κάνουν στους λίγους μήνες που μένουν δεν το γνωρίζουμε .Ας ελπίσουμε οτι στην επόμενη θητεία θα αποδειχθούν και χρήσιμοι για τον Σερραιο δημότη . Γιατι αυτή η τετραετία επι της ουσιας χάθηκε σε ότι αφορά τα έργα

 

6 σχόλια:

  1. Αγαπητέ αιρετικέ ,
    Ποσα λίγα ξέρεις….
    Ποσα πολλά λες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πού τόση σιγουριά ότι και η επόμενη θητεία θα είναι του Χρυσάφη; γίνεται κάτι που δεν γνωρίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τίποτα δε χάθηκε. Ο κ. Χρυσάφης έχει αποτελεσματικό επιτελείο όπως ο κ. Μυσιρλής, ο κ. Κατιρτζόγλου, ο κ. Χρυσανθίδης, ο κ. Χαλκιόπουλος και πολλοί άλλοι που είναι χαρά μας να τους έχουμε στην σερραϊκή αυτοδιοίκηση.
    Τέτοιους πολιτικούς θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ πάει να τους δώσουμε και άλλη δημαρχιακή θητεία. Τότε θα είμαστε απαράδεκτοι εμείς οι Σερραίοι δημότες να δικαιωνουμε έναν Δήμαρχο όπου το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προβολή του, η φιγούρα του. Πρέπει οι Σερραίοι δημότες στις επερχομενες δημοτικές εκλογές να δώσουν τη δυνατότητα να δοκιμαστεί ένα άλλο πρόσωπο στο δημαρχιακό θώκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλλον ο πιο πάνω που είναι φαν Μισιρλή Χαλκιόπουλο Χρυσανθίδη τρολαρει... Αντε για τους δύο πρώτους να πω εντάξει τα παιδιά τόσο ήξεραν τόσο έκαναν. Αλλά τον Χρυσανθίδη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπόθεση led ( 8 εκ. €) με δέσμευση των ανταποδοτικών του Δήμου η απόλυτη πολιτική και οικονομική αλχημεία στο όνομα ωφέλειας του Σερραίου Δημότη.....τα χρέη στη ΔΕΥΑΣ "ταβάνι" και κλάμα για τριγωνική χρηματοδότηση κάτω από το χαλί από το Δήμο με ομοφωνία του Δ/Σ ενώ αντιλαμβανόταν το " τσουνάμι" των οφειλών σφύριζαν αδιάφορα....το δημόσιο χρήμα είναι "κάρβουνα που καίνε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.