Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Το ερώτημα της ημερας : Πόσες απευθειας αναθέσεις έγιναν στους εξι μήνες ???

 


 

 

 Οι απευθείας αναθέσεις ( νόμιμη - νομιμότατη διαδικασια )  πάντα μπαίνουν στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης η οποία θεωρεί οτι βρίσκει γήπεδο για να παίξει .Θυμάστε οτι η δημοτική αρχη των Συμμάχων ¨¨έφαγε πολύ ξύλο ¨¨ από  τωρινούς δημοτικούς συμβουλους της παράταξης των ΕΝΤΟΣ οι οποίοι θεωρούσαν οτι σε πολλές των περιπτώσεων μπορούσαν οι διαδικασίες να γίνουν με διαγωνισμούς και οχι απευθείας αναθέσεις. Βέβαια όταν οι ΕΝΤΟΣ έγιναν δημοτική αρχη , ακολούθησαν την πεπατημένη και της δημοτικής αρχής των Συμμάχων αλλά και των παλαιότερων δημοτικών αρχών. Γιατι όπως ειπαμε και στην αρχη η διαδικασια ειναι νομιμότατη .

Να φτάσουμε και στο ερώτημα , στους πρώτους έξι μήνες ποιο ειναι το συνολικό ποσό των απείθειας αναθέσεων που έχει κάνει η δημοτική αρχη των ΕΝΤΟΣ ????

7 σχόλια:

  1. Σας το ξαναέγραψα ο Σπύρος άγιος μπροστά τους. Ο λουλουδοδικης γιατί δεν γράφει για τον εαυτό του τώρα; Μας είχε ζαλίσει τέσσερα χρόνια. Καθαρή εξαπάτηση του Σερραίου ψηφοφόρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αναθέσεις και οι φωτογραφήσεις των έξι μηνών της Βαρβάρας ξεπερνούν κατά πολύ αυτές της τετραετίας του Χρυσάφη.Οτι κορόιδεψε το λούστηκε η Μπάρμπι.Μεχρι το τέλος της πανταετιας το κοντέρ θα σπάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνε κράτει να τελειώσει και ο Ιούνιος, ώστε να γίνει η σούμα και μετά θέτεις το ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έσπασαν κάθε ρεκόρ, κατά τα άλλα άδεια ταμεία παραλάβαμε μας λέει η Μπάρμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κατά πολύ λιγότερες οι απευθείας αναθέσεις των ΕΝΤΟΣ από αυτές των ΣΥΜΜΆΧΩΝ. Στις απευθείας αναθέσεις οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ είναι αξεπέραστοι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ψέματα και το ξέρεις .
      Η διαύγεια αδιάψευστος μάρτυρας.

      Διαγραφή
    2. Ψέματα έσπασαν όλα τα ρεκόρ οι εντος

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.