Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιες ειναι οι ρήτρες της σύμβασης ???

 


 

Άκυρη η απόφαση του δημοτικου συμβουλίου ( επι δημοτικής αρχής Χρυσαφη ) με την οποία δημιουργήθηκε ο Ειδικός Καταπιστευτικός Λογαριασμός .Ο οποίος ειναι μια απο τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει να τρέχει η σύμβαση για τα LED.

Ενω η δημοτική αρχή κινείται στην κατεύθυνση ακύρωσης του διαγωνισμού ανεξάρτητου συμβούλου υποστήριξης του δήμου στη σύμβαση με τίτλο: Ενεργειακή αναβάθμιση, αυτοματοποίηση και διαχείριση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού κοινοχρήστων χωρών (Οδοφωτισμός) στον Δήμο Σερρών», προϋπολογισμού 240.000,00€ χωρίς ΦΠΑ και 297.600,00€ με
ΦΠΑ .

Στο παρελθόν όταν το θέμα της σύμβασης με τα LED είχε ανακινηθεί ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλης σε δηλώσεις του είχε πει οτι δεν μπορεί ο δήμος να ακυρώσει την συμφωνία γιατι υπάρχουν πολλές και σκληρές ρήτρες .

Δεν ειναι ώρα τώρα που το θεμα ξανανοίγει ο κ Μισιρλης να ενημερώσει τους δημότες ποιες ειναι αυτές οι ρήτρες. Και γιατι η δημοτική αρχη Χρυσάφη δέχτηκε να συμπεριληφθουν στους ορους της σύμβασης ??

2 σχόλια:

  1. Συμπληρωματικό σχόλιο σε σχέση με αυτό που σας έστειλα για την ανάρτηση σας:
    Η σύμβαση των led καθώς και τα παραρτήματα της για τον κατάπιστευτικο λογαριασμό και τον μεσεγγυουχο είναι δημόσια έγγραφα αναρτημένα στο ΚΗΜΔΗΣ.
    Σας ευχαριστω .
    Σπύρος Μισιρλής
    Δημοτικός σύμβουλος
    Σερρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ γιατί όπως πάντα το κάνεις δύσκολο.Πες το ποσό να το καταλάβουν όλοι οι Σερραίοι χωρίς να ψάχνουν και πιθανόν να μην μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.