Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Απο την Λουλουδουπολη στην χωματουπολη ???

 

 

 

Τρολαραν τους Συμμάχους για την εμμονή που είχαν με τα λουλούδια . Η παράταξη των ΕΝΤΟΣ ειναι ευχαριστημένη με την σημερινή εικόνα ????

5 σχόλια:

  1. Ο δήμος χρωστάει και για τα παιδιά μας . καθημερινά πάνε και κάνουν αγωγές για να πάρουν τα λεφτά τους και πολλοί από αυτούς δεν έχουν καν τιμολόγια. Θα πάρει καιρό να πάμε σε φυσιολογικη κατάσταση. Οπότε υπομονή και ξεχνάμε τα σαλτανατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολόκληρη Μονοβρυση θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συμφωνία με τους ανθρώπους να περνούμε λουλούδια οικονομικά να μένει και το χρήμα εδώ . Εμείς για κάποιο λόγο περνάμε Λουλούδια από την Αθήνα. Οπότε μείναμε με τα χώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και πού είστε ακόμα! η αφασία τους χτύπησε 40ρι πλάς. παντού επικρατεί βρόμα, μπόχα, καί ακαταστασία. το πιό κραυγαλέο??? απέναντι ακριβώς από τό Δημαρχείο λάρνακες σκουπιδιών "κοσμούν" τό κατάξερο βρόμικο τριγωνικό παρκάκι, τήν αναθηματική τους μαρμάρινη πλάκα εγκαινίων (εδώ μόνο γέλιο) τό κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. τό απόλυτο κίτς ντροπή σας Σερραίοι. θέλετε καί τουρισμό στήν πόλη σας!
    υ.γ καί εσείς οι "δημοσιογράφοι" δέν τά βλέπετε ή μόνον ότι σάς βολεύει γιά νά χαϊδεύετε τά αυτιά τών μή ακουόντων που σάς δεξιώνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμμαχοι του Serresbomb ξέρετε πολύ καλά, ότι ο σύμμαχος σας Χρυσάφης με την λεζάντα που έκανε με τα λουλουδάκια, τα λαμπάκια και τα πυροτεχνήματα άφησε στην δημοτική αρχή Μητλιαγκα φέσια ύψους 1,5 εκ. ευρώ, τα λεγόμενα ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΦΕΣΙΑ. Θα ήταν παράλογο την ίδια πολιτική να ακολουθήσει και η δημοτική αρχή Μητλιαγκα. Σε κάποια κεντρικά σημεία της πόλης φυτευτηκαν λουλούδια, όμως η δημοτική αρχή Μητλιαγκα δεν πρέπει να απλώνει τα πόδια της πέρα από το πάπλωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έγραψα το έστειλα αλλά δεν το έβαλες!!!
    Το ξαναστέλνω:
    Κανένα πρόβλημα με τον Λουλουδοδίκη,
    περισσότερο χώμα, περισσότερη λάσπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.