Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨΄Βλέπουν ¨¨ Χρυσανθιδη ... ΟΙ ΕΝΤΟΣ

 


 

 Αρκετές ¨¨οι πατάτες ¨¨ της δημοτικής αρχής Σερρών , εξαιτίας της άγνοιας ή της κακής ερμηνείας της κείμενης νομοθεσίας .Και όπως μου ψιθύρισε ο σμπίρος αυξάνεται ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων  εντός της παράταξης των ΕΝΤΟΣ .Που υποστηρίζουν την άποψη οτι θα πρέπει να γίνει προσέγγιση στον δημοτικό σύμβουλο των Συμμάχων Βασίλη Χρυσανθιδη , καθώς  θεωρουν οτι με τις γνώσεις του , περί λειτουργίας της αυτοδιοίκησης θα ¨¨προστατέψει ¨¨ την δημοτική αρχή  από μελλοντικά λάθη.

ΥΓ : Να επαναλάβουμε οτι δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση , απαγορεύεται δια νόμου να καταλάβει θέση αντιδημάρχου ή προέδρου φορέα εποπτευόμενου από τον δήμο

10 σχόλια:

  1. Οποιος σκεφτηκε και προτεινε το προσωπο να αυτομαστιγωθει παραυτα. Το τριωδιο της συμμαχικης αυτοδιοικησης παρηλθε 7.2.2024. Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το serresbomb θα συνεχίσει την προσφιλή τακτική του, των ψευδών ειδήσεων. Σε αυτή τη δημαρχιακή θητεία ακόμη χειρότερα, διότι η ήττα του συμμάχου τους Χρυσάφη, που τόσο στήριξε το serresbomb δεν καταπινεται με τίποτα. Μα οι άνθρωποι τρέχανε μόνοι τους και ήρθαν δεύτεροι. Αυτά που γράφει το. Serresbomb είναι όλα ψέματα, όπως και αυτά που έγραφαν για τα ροζ ψηφοδέλτια. Πιστεύω αγαπητοί μου φίλοι του Serresbomb να δημοσιεύσετε το σχόλιο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοτική αρχή της Μητλιαγκα, αν κάνει κάτι τέτοιο με τον Χρυσανθιδη, που το αποκλείω, όμως αν τυχόν το κάνει, τότε θα έχει υπογράψει την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον αποφεύγουν όλοι στους ΕΝΤΟΣ,για ευνόητους λογους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι Θεέ μου. Όχι πάλι αυτός. Έλεος δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελανε οι καρέκλες στο Μπρεσόν . Να είστε καλά; Βρε θα μας πεθάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό ανέκδοτο. Τη Βαρβάρα τη ρώτησαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο τύπος έχει ένα απολυτήριο λυκείου και μας το παίζει παντογνώστης. Δηλαδή κάπου έλεος ρε παιδιά. Τα ισα λάθη καρμπόν κι εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυρία Μητλιαγκα πολλοί Σερραίοι δημοτες για έναν από τους λόγους που ψηφίσαμε εσάς ήταν και ο λόγος για να γλυτώσει ο Δήμος Σερρών από αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται Χρυσανθιδης Βασίλειος. Θα είναι λάθος μοιραίο για εσάς αυτόν τον άνθρωπο να τον βάλετε ξανά μέσα στις υποθέσεις του Δήμου Σερρών. Θα είναι το Βατερλω σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαζί με τους υπόλοιπους έβαλε ο λαός και τούτους στο καραβι που βούλιαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.