Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Τα ζάρια πέφτουν στην ...Συμμαχια ¨¨

 


 

 Τέλος στις  ελπίδες των Συμμάχων ( για επιστροφή στο δημαρχείο ) έβαλε η απόφαση του εκλογοδικείου Σερρών , απορρίπτοντας την ένσταση τους για το αποτέλεσμα των εκλογών .Μπορεί στην ανακοίνωση του , ο πρώην δήμαρχος να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προσφυγής και στο ΣτΕ , μπορεί να επανέλαβε τα περί οριακού αποτελέσματος και ελαχιστότατης διαφοράς .Αυτα όμως πλέον δεν μπορούν να διατηρήσουν την ενότητα .Στην Συμμαχία μπήκαν στην επόμενη ημέρα , και ο πλέον αισιόδοξος έχει πειστεί οτι τα επόμενα πέντε χρόνια θα ειναι στην αντιπολίτευση και  .

Αν Μεταξύ των 12 εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων υπάρχει μια ισχυρη  ομάδα που στηρίζει τον πρώην   δήμαρχο .Στο σύνολο των 300 υποψηφίων της παράταξης , αυτοί που εξακολουθούν να τον στηρίζουν είναι μια μικρή μειοψηφία .Δεν ειναι τυχαίο οτι αν και πέρασαν 6 μήνες από τις εκλογές δεν έγινε ποτέ η προαναγγελθείσα ( αμέσως μετά τις εκλογές ) μάζωξη της παράταξης για την αποτίμηση του αποτελέσματος , γιατι άπαντες γνωρίζουν το τι θα γινόταν  .

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες με το ερώτημα να ειναι ποιος θα ειναι ο πρώτος που θα ανοίξει τον χορό των αποχωρήσεων 

2 σχόλια:

  1. Είναι δυνατό να είναι πολιτικά, τόσο νάνοι οι συμμαχοι και να μην έχουν διώξει ακόμη απο την ηγεσία της Συμμαχίας τον Χρυσάφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπαρχει Χρυσαφης οι άλλοι δεν έχουν μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.