Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Δήμος Σερρών : Εκλέγουν δήμαρχο

 


 

 Τροφή για σκέψη για τους ιθύνοντες των δημοτικών παρατάξεων του δήμου Σερρών , που ήδη χαράσσουν στρατηγική για τις δημοτικές εκλογές του 2028 .

Στον δήμο Σερρών , Ελληνική Λύση , ΝΙΚΗ ,Φωνή Λογικής και Πατριώτες  συγκέντρωσαν κοντά στο 28% . Υπολείπονται άλλες 15 ποσοστιαίες μονάδες για να εκλέξουν δήμαρχο από την Α Κυριακη

8 σχόλια:

  1. Στα Σέρρας το πρόβλημα δεν είναι η τροφή αλλά η σκέψη, είναι δυσεύρετη, «είδος υπό εξαφάνιση».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούμπας Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "συγκέντρωσαν κοντά στο 286%", δεν έπεσες και πολύ μακριά!
    Το κουτόχορτο είναι η τροφή που υπερ-γιγαντώνει τον νου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον δήμο Σιντικής έγινε μία πολύ αξιόλογη φιλοπατριωτική προσπάθεια από πλευράς Τάτσιου με την δημιουργία παράταξης, η οποία πήρε και τις εκλογές. Στον δήμο Βισαλτίας θα έχουμε κάτι αντίστοιχο κάποια στιγμή, επιτέλους με γνώμονα μία άδολη φιλοπατρία και έναν καθαρό τοπικισμό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Στον δήμο Σερρών , Ελληνική Λύση , ΝΙΚΗ ,Φωνή Λογικής και Πατριώτες συγκέντρωσαν κοντά στο 286% .", είσαι μεγάλος - παλιός - σκουρισμένος κασμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά...αναλύσεις ότι να ναι. Τι σχέση έχουν τα ποσοστά των ευρωεκλογών με τις δημοτικές μετά πέντε χρόνια. Και επιτέλους τα κόμματα να κάτσουν στην άκρη στα αυτοδιοικητικά. Τα έχουν κάνει μούσκεμα , φτάνει με τους άχρηστους προσκυνητές που μας φοράνε καπέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "συγκέντρωσαν κοντά στο 28% . Υπολείπονται άλλες 15 ποσοστιαίες μονάδες", οπότε 28+15=43 και πήραμε τον Δήμο με διαφορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.