Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Το αφήγημα έχει δράκο

 


 

Πριν από δύο μήνες από την δημοτική αρχη Σερρών , ανακοινώθηκε οτι εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση από το υπουργειο μετανάστευσης για την κατασκευη κολυμβητηρίου - προπονητηριου .Μάλιστα όπως είχε γίνει γνωστο τότε , λόγω του επείγοντος του θέματος , ο δήμος κατάφερε να εξασφαλίσει και δωρεάν μελέτη για το έργο .Έκτοτε το θέμα απασχόλησε πολλές φορές τις συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής και του δημοτικου συμβουλίου .Με την αντιπολίτευση να θέτει ερώτημα ως προς την μελέτη του έργου . Η οποία αν και έπρεπε να κατατεθεί στην δημοτική επιτροπή δεν κατατέθηκε ποτε , με τους Συμμάχους να αμφισβητούν οτι υπάρχει . Ολο αυτο  το χρονικό διάστημα στην πόλη ( από δημοτικούς συμβουλους της παράταξης της δημοτικής αρχής  ) άρχισε να κυκλοφορεί ως ψίθυρος οτι κάποιοι προσπαθούν να σαμποτάρουν το έργο .Αν κάποιος πει οτι ολα αυτα ειναι φήμες και κακοήθειες διαψεύδεται γιατι . Ο ψίθυρος πλέον έγινε επίσημη θέση της δημοτικής αρχής. Αφού στην πρόσφατη συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής. Ειπώθηκε από τον πρόεδρο και αντιδήμαρχο κ Κουφοτολη , οτι κάποιοι προσπαθούν να μην γίνει το έργο . Το ποιοι ειναι αυτοί οι κάποιοι δεν τους κατονόμασε ( μάλλον θα ειναι κάποιοι που δεν τους ξέρουμε ).

ΥΓ 1 : Ο σμπίρος μου ψιθύρισε οτι αυτή η θέση της δημοτικής αρχής έχει βρει ευήκοα ώτα  και στην γαλάζια πολυκατοικία

ΥΓ2 : Ο  ανασχηματισμός και η αλλαγή ηγεσίας στο υπουργειο μετανάστευσης . Σίγουρα θα καθυστερήσει το έργο .Ελπίζουμε να μην κατηγορηθεί και ο πρωθυπουργός οτι άλλαξε τον υπουργό γιατι δεν θέλει να γίνει το έργο

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.