Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Βαδικολιας - Νόμιμο ναι ..ηθικό ???

  


 

Ο πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Βισαλτίας Θοδωρής Βαδικόλιας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μωραιτη στο ΕΠΙΛΟΓΕΣ . Ο κ Βαδικολιας  κατηγόρησε την δημοτική αρχή οτι στους τρεις πρώτους μηνες της θητείας της έχει προχωρήσει σε μεγάλο αριθμό απευθείας αναθέσεων .

 


 

9 σχόλια:

  1. Θράσος, η πιο ανήθικη δημοτική αρχή που πέρασε ποτέ από το δήμο βισαλτιας και πήρε το μπούλο με όσκαρ λαμογιάς, να τολμάν να βγαίνουν να μιλάν και να γράφουν ακόμα δημόσια;;;;;;; θα έπρεπε να μπούν όλοι σε ενα πηγάδι και να μη ξανά δεί τη σκούφια τους η κοινωνία που τους έστειλε στα σπίτια τους με το ποσοστό που πήραν στην κάλπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koίτα ποιος μιλάει ? Ντροπή δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά κάνατε και το ανεβάσατε πρωταπριλιά. 300 χιλιάδες ευρώ και παραπανω έχει ο Δήμος σεδικαστικές διαμάχες προς τρίτους για χρέη από απευθείας αναθέσεις της εποχής μασλαρινου βαδικολια και των υπολοίπων. Μαζέψτε τον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Θοδωρή! Η αλήθεια καίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλα τα παραπάνω οι δημότες τούς έκριναν τον Οκτώβρη. Για τα σημερινά μια από τα ίδια όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν σας ψηφίσαμε για να κάνετε τα ίδια και χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για δες ποιος μιλάει ,χωνεψε το 5 χρόνια αντιπολίτευση θα σαι ,αν είχες κάνει κάτι ουσιώδες θα το έβλεπε ο κόσμος ,τώρα φάτε 20+% κ 5 χρόνια αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ νωρίς φίλε μου. Ασχετο επιχείρημα. Σε 4 μήνες που είναι η παρούσα δημ.αρχή δεν μπορείς να κρίνεις και να ορίσεις κανόνες για το πώς λειτουργεί. Μην λέμε ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε 4 μήνες, ρεκόρ αναθεσεων σε ημετερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.