Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Σέρρες : Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι

 


 

Πολλοί ειναι αυτοί στην Συμμαχία που μετά τις εκλογές έσπευσαν να χρεώσουν την ήττα της παράταξης , στις  μεταγραφές δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις του Στέφανου Φωτιάδη και της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων. Στην  Μάζωξη της Συμμαχίας το βράδυ της Κυριακής ο επικεφαλης της παράταξης κ Χρυσάφης στην τοποθέτηση του απάντησε εμμέσως στους υποστηρικτές αυτής της άποψης .Θυμίζοντας οτι ο μόνος που είχε εκφράσει την αντίθεση του πριν τις εκλογές ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Γιάννης Δεσποτιδης .Αυτό βέβαια θυμίζει την παροιμία Να σε κάψω Γιάννη, να σ' αλείψω μέλι. Γιατι αυτές του τις απόψεις - διαφοροποιήσεις , της πλήρωσε ο πρώην πρόεδρος του     ΟΠΑΚΠΑ στην κάλπη .Καθως ¨¨ήταν ένα από τα μαύρα πρόβατα ¨¨ στην Συμμαχια

 

 

6 σχόλια:

  1. Προς ψηφοφόρους της Συμμαχίας:

    Για την κατάντια αυτού του τόπου φταίμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εμείς οι ίδιοι. Πήγατε και ψηφίσατε Συμμαχία, και καλά κάνατε αφού αυτό πιστεύατε και αυτό σας εξέφραζε καλύτερα. Βλέπετε όμως στα ονόματα των υποψηφίων "Δεσποτίδης" και πιο κάτω βλέπετε "Μισιρλής", "Γκότσης", "Χρυσανθίδης". Στις Σέρρες είμαστε μικρή κοινωνία και ξέρουμε καλά ποιος είναι τι. Πως επιλέξατε λοιπόν τον Χρυσανθίδη και όχι τον Δεσποτίδη; Ξέρουμε όλοι τι πρεσβεύει ο κάθε ένας. Επιλέξατε ΛΑΘΟΣ σε ονόματα.
    Φυσικά και από την απέναντι πλευρά υπάρχουν αυτά. Έμειναν εκτός αξιόλογα νέα άτομα και εκλέχθηκαν άτομα όπως η Παλάζη, ο Κουφοτόλης, ο Καδής και ο Δούκας.

    Ελπίζω να περάσει, λέω απλά την άποψή μου, ανώνυμα όπως κι εσείς οι διαχειριστές. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη συμμαχία όντως υπήρχε έλλειψη νέων ανθρώπων και γυναικών αξιών να συνθέσουν ένα σύνολο και με αυτούς μέσα. Όμως στους Εντός? Δηλαδή εσένα σε καλύπτουν επιλογές όπως του Κεισογλου και της Πανταζή? Για διαφορετικούς λόγους είναι ανεπαρκεις οι άνθρωποι τι να κάνουμε..?

      Διαγραφή
  2. Ο Δεσποτίδης δεν ήταν ο μόνος που διαφώνησε για τις μεταγραφές, κυρίως δε του Χρυσανθίδη που συνοδεύτηκε και με έμμισθη αντιδημαρχία .Ο Χρυσάφης ,σίγουρος για την επανεκλογή του δεν άκουγε κανέναν μας και εξακολουθεί να πιστεύει και να στηρίζει την μεγαλύτερη αιτία της απρόσμενης ήττας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αλήθεια ότι κι άλλοι σύμβουλοι - τουλάχιστον 3 - αντέδρασαν στην προσχώρηση του κ. Χρυσανθίδη σε κατ' ιδίαν συναντήσεις τους με τον κ. Χρυσαφη. Κανείς όμως από όσους αντεδρασαν ή κι όλοι μαζί δεν έφτασαν στα άκρα ή δεν σήκωσαν το θέμα επικοινωνιακά ώστε ο κ. Δήμαρχος να αναθεωρήσει την απόφαση του.

      Διαγραφή
  3. Κανένας πλην του Δεσποτιδη δεν διαφώνησε όταν τέθηκε το θέμα.
    Όλα τα γατάκια συμφώνησαν.ο μισθός βλέπεις έπεφτε κανονικά.
    Τώρα μετά το αποτέλεσμα βγάζουν γλώσσα εκ του ασφαλούς.
    Το λάθος του χρυσαφη είναι ότι δεν έδιωξε αυτούς που τώρα το παιζουν μαγκες.
    Εδώ έφτασε ο άλλος ο ανεκδιηγητος, ο αντιδημαρχος του μενω-φευγω να το φτύνουν όλοι οι Σύμμαχοι στην συγκέντρωση κι αυτός να νομίζει ότι ψιχαλίζει.
    Άρε Χρυσάφη με τέτοιους που είχες Αντιδημάρχους πάλι καλά που το έφτασες στον πόντο.
    Εμείς οι νέοι υποψήφιοι τραβήξαμε πολλά απ αυτούς τους τύπους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη επιτυχία Αλέκο να χάσεις χωρίς αντίπαλο στον πόντο, Συγχαρητήρια και όπως πολλοί λένε η τακτική σου πρέπει να διδάσκεται στις πολιτικές επιστήμες..

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.