Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Κοιτα να μαθαινεις : Διαβάστε ..ψηφίστε ..τελειώσατε

 


 

15 τα θέματα στην ημερήσια διάταξη κατά την συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου Σερρών . Χρειάστηκαν 15 λεπτά για να συζητηθούν και να ψηφιστούν .Μάλιστα από τα 15 λεπτά τα πέντε αφιερώθηκαν στην συζήτηση του θέματος για την ενοικίαση δημοτικου οικοπέδου . Δηλαδή ούτε ένα λεπτό για το κάθε θέμα .

Να προτείνουμε την επόμενη φορά για να υπάρχει και εξοικονόμηση χρόνου  .Να ψηφίζονται όλα συνολικά με μια ψηφοφορία

5 σχόλια:

  1. Αν δεν έχει η αντιπολίτευση ερωτήσεις εμείς τι φταίμε; Δε λέτε πάλι καλά έλειπε ο Τοξικος και τελειώσαμε γρήγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν κάνουν ερωτήσεις είναι τοξική η αντιπολίτευση δηλαδή; Χαχα πολυ «δημοκρατική» η άποψη σου. Όταν η προηγούμενη αντιπολίτευση δεν έβγαζε Κιχ αυτοί έφταιγαν, τώρα που η νέα αντιπολίτευση μιλάει, παλι αυτοί είναι το πρόβλημα; Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει η αντιπολίτευση δηλαδή;

      Διαγραφή
  2. Μα, τι στενοχώρια καταπλακώνει το serresbomb, όταν δεν υπάρχει αντιπολιτευτικο show από τον Χρυσάφη στο δημοτικό συμβούλιο. Παιδιά του Serresbomb μην σταματάτε το αντιπολιτευτικο σας μένος για τους ΕΝΤΟΣ. Υπαρχουν κάτι χόρτα στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας. Να ένα ωραίο θέμα για να ασχολειθειτε τώρα, αφού οι συμμαχοι βρίσκονται σε αδράνεια. Εμπρός πυρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο τους, για την ομοφωνία και την ταχύτητα. Να παραιτηθούν όμως και από την αντίστοιχη αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στη συνεδρίαση!!! Κρίμα είναι άλλοι δουλεύουν 10ωρα για το ίδιο πόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.